Teşekkür ederim saol:)
yaw haftada 2 kez yıkıorum fotolar hep kırlı anına denk gelıor ıyımı:D
güzel resim çekioz arada ayıp edıon:D
araba tam bı bıtsın ıstedıgım gıbı olsun sonax fln yapıcaz bısıler merak etme:)
Printable View
Hayırlı olsun kazasız belasız kullan .
kazasız belasız günlerde kullanın
beyaz favorimdir tek geçerim
nadir derli toplu vteclerden ,görüntü itibariıyla
teşekkürler tekrardan:) yenılıkler devam edıor:D
http://i35.tinypic.com/4r96o9.jpg
http://i35.tinypic.com/24vqqt0.jpg
tam gaz devam kamerr :)
aynen:D
haftayada headers ve hks son gelıor:)
iyidir iyi:D
diimi diimi diimi:D
haftaya 4lü vtec rollıng gelebılır:D
fazla ses çıkartma kamer polislerle uğraşma sonra:D
zaten hks nın geldıgı gun sılencer yaptrıacam:D
araboruları ellemıcem bellı bı sure yaw:D
Ara boruları değiştirene kadar son susturucu takma kamer.yazık kesilip biçilmesin.Hepsini birarada yap header+borular+son ozaman hissedersin güç farkını.Anlattığım şekilde yapmıştım ben herşeyi aynı anda gerçekten çok keyifli.
Dün Impreza'ya anlattığım gibi yaptım invidia d/p 76mm SS304 76mm Hks hepsi aynı anda takıldı araba şuan çıldırmış durumda :D
son takmak zorundayım yaw arabanın orjınal susturucu yok ustunde bı egzos vardı o cok kotu drumda ses cıkmıor egzostan bı garıp.suan benım 1.4un egzosu var oda sıkıor bıraz arabayı cok basmak ıstemıorum bu halde.zaten ara boru yaptıramam ya hergun baglarlar burda:(
headers sımdı almıcaktım pıyango gıbı cıktı ucuza geldı o yuzden aldım:)
ara boru yapılmıycaksa headers alma hatta son susturucuda alma gerçekten bak senin iyiliğin için söylüyorum ara borular olmadan çok büyük bi artı getirmez sana.Hks alacağına egsozcudan uygun bi son susturucu alıp güzel bi egsoz ucuyla olayı bağla derim.
Sende haklısın boruları yaptırsan arabaya bindirmiycekler sana Adana'da :(
Adana valiliğe başvur :D özel izin çıkarttır :ramo
kiwremle adana valisi çok yakınlar aslında yaw:D:Dkandırsammı kıwremı:D 01 ks 373 plakalı honda cıvıce egzos özgürlüğü adında bı yazı yazdırım hahahah