Lastik yağı,kesin çözüm :)
Printable View
Lastik yağı,kesin çözüm :)
valla yavuz kusura bakma bu sekılde yorumyaparsanız tabıkı alınırım
yanı kardeş bence olmamıs şöyle yapmayı dene yınede sen bılırsın var
ıgrenc olmus rezıl etmıssın arabayı kalıtesızlestırmıssın hemen sök o jantları orjınallerı tak var.
sen olsan hangı yorumu tercıh edersın.
o lastık 45 yabak olsa araç yerlde olsa ölüp biterdınız emınım
aynen ole kardeşim saol
dedıklerını yapıcam dostum.ama arabanın kendı masrafı fln sarstı baya ıslerde kotu.cok yavas yapabılıorum bu tur seylerı
ama sonunda cok guzel olacak emınım:)
aklıma gelmemıstı saol:D
aynı arda gıbı tasıyelerde bulunmanız benım daha cok ısıme yarar arkadaslar.ama taktıgım bıseyı sökme gıbı bısı komık oklur.ee nıe yaptık o zaman:)
bende yapılan yorumlara katılmıorum elindeki jantı degerlendirmişsin gzl olmuş basık hali ile hoş durmuş.
Zevk senin istedigini yaparsın. ;)
Benim düsüncem bu, 17'' farklı bir model tercih ederdim.
Yerlerde vs olması benim icin bir kıstas degil...
olmamis be bu jantlar kamer :(,ataturk havaalaninda doblo`da var bu jantlardan:D...bu arada bence koniglerlede dunya kadar fark var jantlarin arasinda...
He elindeki janti degerlendirrdiysen ayri ama 750ye bunlari satip atiyorum ustune 1koyup jant lastik cok daaaaha guzel modeller var degerlendirebilirsin..ama Olmamis . . . :)
Dipnot`;
Kimsenin yorumuna alinma bu forumda herkes sen arabayi alinca kendisine almis gibi sevindi kimse kotulugunu istemiyo;) Laflar belki batabilir ama biraz oturup dusunduugun zaman kimsenin kotu niyetli bisey yazmadini anlarsin . .
güzel olmuş lastikleride hallet tamamdır
söylenen laflar samimiyetten kaynaklanıyor bence;)
Arkadaşlar
bence bırseyler yazarken kendınızı koyun yazdıgınız kısının yerıne
sız bın bır gucluklerle zor bela ızın alıp ıs yerınızden gıdıp arabanıza bır seyler yaptıyorsunuz belkı o an kendı gozune hos gozukuyor begenıyorsunuz defalarca arabayı karsı yola cekıp seyredıyorsunuz bunları herkes yapmsıtır yasamıstır
tabı ıcınde araba sevgısı olan herkes yapmsıtır....
ben askerdeyken dolabımın kapagında arabamın resımı duruyordu herkesın aılesı eşi sevgılısı dururken benım arabam duruyordu
araba sevgıısı budur işte
Lutfen yaptıgınız yorumlara dıkkat edın hem karşınızdakı arkadaşınızı kırmayın uzmeyın hemde sız kırılmayın uzulmeyın
benım syoluyeceklerım bukadar
sunuda belırıtıyım bu yazıyı kamer ın yerıne kenndımı koyup yazdım su an neler hıssetıgını anlıyorum kamer ama uzme kendını ılla herkes begenecek sevecek dıye bır durum yok
sen begendınmı? sevdınmı? hosuna gıttımı?Gerısı onemlımı?
Degıl....
Hadı kal saglıcakla.....
Eleştiriler olucaktır.Herkesin beğenisi aynı değildir.Ama yapıcı olmalıdır.Ben arabanın eksiklerini Kamerle oturup konuştum.Onları beraber halledicez.
Bence çok yakıştı jantlar.Fotolarda nasıl görunuyor bilmiyorum ama yakından çok iyi.Araba beyaz olduğu için vtec jantları,koyu renk vteclerin üzerinde durduğu gibi durmuyor.
Arabanın ufak tefek işleri var.Onlar halledilsin yay takılınca jantlar daha güzel durucaktır.
bıjonları böle yap kamer guzl durur:)
http://img524.imageshack.us/img524/7872/cl136ll5.jpg
evet guzelmıs:)
ama su gobegı sokmem gerekıor.çıkaramadım yalnız:Dnasıl sıkışmışsa:D
Güzel duruyo jantın lastik yanaklarını inceltip yere iyice gömsen çok çok güzel olur ;) yorumları hiç kaile alma bence bizim forumumuzun bazı insanları yorum yapmasını hala örenemedi elbet örenirler bi gün..
kamer fılm fılan yaparsan kesınlıkle aynalı yaptır beyaz arabada cok guzel duruyor sahsen arabam beyaz olsa dırek yaptırırım..
dostum muayneye gırmeden once vardı aynalı fılm:( aslında bosuna sökmüşüz aslında gırmedi muayneye.motor no da bı 0 eksık yazılmıstı mecburen gırmesı gerekıor demıslerdı sokmadan halletık.
suan ön ve arka camda var aslında cok cok ınce aynalı fılm, bellı olmuor resımlerde:)yan camlarada yapıcam haklısın:)
kesınlıkle cok yakısır : )
beyaz arabada sıyah hıc yakısmıyo aykırı 2 renk oluyor.. ve polıs dırek ayıklıyor sıyah beyaz : )
off polis deme zaten akraba cıkıoruz burda:) her hafta alkol testı anasını
valla aklımda cok sey var ya hemen yapmak ıstıorum:D
hepsi olur insallah sırayla kazasız belasız : )