gereksız gereksız konusanlar oldugu surece konusu acılmaya deger olmayan olaylar boyle afişe ve reklam edılır dallanıp budaklanır... hazımsızlık ne kotu bırsey . ALLAH kımselere nasıp etmesın...
Printable View
gereksız gereksız konusanlar oldugu surece konusu acılmaya deger olmayan olaylar boyle afişe ve reklam edılır dallanıp budaklanır... hazımsızlık ne kotu bırsey . ALLAH kımselere nasıp etmesın...
geçmiş olsun...
insanlar geçmiş olsun dedi. ne hazımsızlığı anlamadım?
ufak bişey sürtme filan deseydi Hilal yada Kamer daha iyi olurdu...ama yinede herkes en iyi niyetiyle geçmiş olsun diyecekti.
senle alakası yok kardesım yazdıgım merak etme :) ben ortaya attım begenen alır ;)
haa 3 kapak bi bardak hesabı:D
kapakmı tıpamı artık neyse :D
neyse artık şemsiye açılmaz hayırlısı olsun o zaman:D
acılırsa daha kotu hıc cıkmaz :D
haha olm sen cumlenın devamını okumuyon mu:D
evet yaw cok bısı yok.
önü 99 yapmadım çok sevmıorum bıde her taraf degısıor.
ama yenı far ve davlunbazlar geldı sağlam olmalarına rağman onlar ıyı oldu.
sanırım cumartesiye çıkar.
herkese teşekkür ederim allah kımsenın basına vermesın kaza bela ceza:)
aslında gecenlerde 99 gorunumlu 98 tampon satıyordu bırı ama duruyormu acaba kamer. gercı typer eklı 98 look ta gayet cici duruyo zaten. plaka takma sorununuz yoksa plakalık delıkleırnı ıptal et plakayıda cama koy bıtsın kardesım ;)
Gecmis olsun, olur böyle ufak tefek seyler :)
Hilal de koskoca 520 zaptediyor, vti mı zaptedemeyecek üstüne gitmeyin :D
4 kapağa 1 tane fok :D
evet yaw orjınallıgı bozulmasın.
sanırım kare plaka alacam yana takıcam kardeş ,haftaıcı eve 2 çevirmeye girmeden gidemioruz burda cama koyamam 2. dönüşte bağlarlar yoksa en guzelı o:)
balatalar eskı kardeş durmuo araba bıde çakıllı yerde fren yapınca kaymıs.hızllı deılmıs yanı
gazlarken yapmamış allahtan:D
yemın edıorum 1.4te daha cok zevk alıodum bunda kasılıyor adam:D
kamer geçmiş olsun olur ufak tefek böyle şeyler hangimizin başına gelmiyorki sağlık olsun..Allah büyük kazalardan saklasın..
Erkin.Bu lafına bişi derdim ya neyse :D
Sağol Yavuz.
Haklısın valla :D
Zaten polisinden kaportacısına her gören tebrik ediyor :D Böyle bir ayarlama olamaz diye.
Sağol Selçuk :)
Bence de haksızlık oluyor :)
Kıvır bakalım :D