maşallah kazasız belasız
Printable View
maşallah kazasız belasız
maşaLLah...
HayırLı ugurLu oLsun...
Eksoz ıstıyoruz eskozzzzzzzzzzz ss hemde:)
Maaşallah abi kazasız belasız inş..
Kamer 60 lık dümdüz boru SuperSprint Type R birebir son susturucu kullanıyorum inanamazsın vtec açana kadar ses yok resmen.
beyazda bi başka duruyo allah kaza bela vermesin maaşallah..
ah ah benim turbolandıgım kilometrede eski gunleri hatırladım.beyaz hastası olarak cok begendim kazasız belasız masallah
valla dostum delı gıbı ss arıorumda yok anasını.sahıbındede var bı tane magnum 250 dıyor 9000km kullanmıs 1 liramı düşmez bı ınsan ya..
hala arıorum.ara boru çatladı suan zaten anadol gıbı ses cıkıor
teşekkür ederim saolasın:)
teşekkürler kardeş:) bızım bı arkadasta ıes var ona turbo yapmaya calısıorz bakalım bızde:)
ha ayrıca sarışın oldu artık arabamız :D
http://i34.tinypic.com/t9i7ft.jpg
valla fılm meselesı tam bır yılan hıkayesı anlatımmı:D
ama suan cok cok ınce ön ve arka camda aynalı fılm var.yan camlardada vardı ama dedıgım gıbı yuregın varsa okumaya anlatım:D
ies yesin seni :D:D
kamer hks al fıratı dinle
fırat adam olmaz olm:D gıdıp 106 dakı sebrıng xt1 ı alıyor 106ya hks verıor allahım dellendım:D
dedım bana ver senın rodaj bıtınceye kadar ben ss bulurum o zamana.yok dıor:)
vay gevşek yarın görüşürüm onla sen boşver al bi tane hks hi power
kamer hks yi sana verip,sendeki 1.4 egzosunu mu takayım :) araban manifolddan kaçırıyor banada aynı belayı saracaksın galiba:) 4-1 mugen headers,60 lık düz boru,üstüne senin 1.4 egzosunumu takayım:) mükemmel uyum:) artı 106 gti sadece haftasonu için istedi hks yi:) kaç yıllık kankam ona vermicem kime vericem.hem hks sesini duymamış gibi konuşma her gün beraberizz:)
ıyıde olm sen 4000 devır gecmıosun bız bastık dıe bole oldu sende bilmiyor gıbı konusma:D
yarın görüşelim power anca doluyor :D:D
servise gel