Jantları değiştir Kamer hiç yakışmamış.
Printable View
Jantları değiştir Kamer hiç yakışmamış.
orj.e dön jantta ve aracı biraz yere yaklaştır acil Kamer...
bide şu lastik yanaklarını sevabına bi sil ne var:D
hayırlı olsun
bencede orjınlere don kamer orjınlerden baska jant gıtmıyo bence orjınler cuk oluyo bu arabalara.
hayırlı olsun:)
jantları orj dön bence...
şimdi ben anlamıorum bu resme bıtıosunuz benımkını begenmıorsunuz:D
http://img240.imageshack.us/img240/5276/taypargz8.jpg
Senın jantlarla koniglerin arasında uçurum var kamer ;)
o kadarda deıl yaw bırı 17 kolları daha ınce bırde ortasında kırmızı şerit var:)
yanı kesınlıkle olmamısla(benımkıler) muhteşem(konıg) gıbı bı fark yok onu demek ıstedım
Senin yanakların çok kalın duruyor lastik ölçülerinde bir problem var gibi.Birde pis duruyor biraz. :)
Şekil ve özellikle Renk olarak alakalı bile yok kamer
Gerçekten yazık ediyosun güzelim arabaya kızma darılmaca yok fikrim aşşağıdaki gibidir.
Jantlar burdanda söylüyorum facia berbat olmuş Kamer acil sök Vtec jantlarını geri tak illaki Sarı jant takıcam diyosan Benim eski jantlardan bul 17" onları tak.Bide lütfen o filtrenin hali ne
En önemli fark bence renk. Sendeki sarı çok boğuyor arabayı.
Bence de kesinlikle sökmelisin.
Ciddi anlamda kötü gösteriyor, kalitesiz duruyor.
Sarının rengi kötü ve lastik yanagın cok fazla...
Konig ile de uzaktan yakından alakası yok.
VTI jantını tak, uygun bisey bulursan da degistirirsin ;)
Bencede orjinal jantları takıp çok koyu olmayan bi fümeye boyat +yay tamamdır:)
burda araba kırlıydı koy duruor rengı ama yıkanınca cok fark ettı temız halıyle koyarım resımlerı begenıceksınız emınım
ayrıca bı farklılık olsun herkestekı gıbı bı araba olacaksa tunıngın manası kalmıor.bı farklılık yaratmak lazım.bılmıorum ben begendım boyle kalacak:)
yaw koray sen arabana cıla cekıldıgı anda foto cekmıssın benım burda arabam lei gıbı aslında renk olarak kıyaslama model olarak ınch kolların kalınlıgı ve ortadakı kırmızı serıdın dısında ne fark var.altı ustu 6 kollu jant abartmayın su konıg ı ya aynı malzeme pw dıe uyduruk deılkı her bırının 600 kılo tasıma kapasıtesı var.
yanak olaryını kabul edıorum lastık olculerını dogru takdıgımda emınım fıkrınız degısıcek
jantlar bronz olsa super olacak..
1,4ies gibi duruyor araba:D:D
Kamer bu kadar adam vtı jantına dön diyorsa bi şey vardır;)
sen dinle bizi:)
yani canlısı daha iyi durduğu kesin:)
sen nasıl beyeniyorsan kardeşim.
kamer şu arabayı bir temizle öyle koy fotolarını :) jantlar kötü değil bence lastikler biraz kalın birde araba yüksek sadece..
araba kirli lastikler kirli tabi kötü gözükür.. arbaya bi cila at kamer ve şu yanağı 45 yap işte ozman güzel gözükecektir.. bence olmuş, hatta biraz daha basarsan süper olr:icon_tup:
jantlar gayet güzel boşver kamer.. ama arabayı biraz daha yere basarsan, tampon eki ve bide yanakları inceltirsen çok şık olacak.. ;)
araba kirli,lastik ebatı,araba yerden yüksek bide plakalar aPP olsa daha güsel olur.:D
hayırlı olsun maşallah
sıkılınca değiştirirsin. orj.leri iyi sakla :)
daha 3bucuk hafta oldu olm dukkandan cıkamıorum bunları yaptıgıma dua edın:D:D
sanırım jantlar guzel durmaya basladı:)
http://i36.tinypic.com/10zxq1z.jpg
http://i33.tinypic.com/30l08t0.jpg
basıkmı ne?:)
Lastik yanakları çok rahatsız edici yahu dayanamıyorum bakmaya.Ama incelince güzel durucak gibi.Birde ek lazım ön arka.:)
onların hepsı olacak serkan:)
ben sadece jant guzel degıl ıgrenc durmus kalıteyı dusurmus laflarını anlamadım
İnşallah güzel olucak eminim nede olsa beyaz. :)
Lastik yağı,kesin çözüm :)
valla yavuz kusura bakma bu sekılde yorumyaparsanız tabıkı alınırım
yanı kardeş bence olmamıs şöyle yapmayı dene yınede sen bılırsın var
ıgrenc olmus rezıl etmıssın arabayı kalıtesızlestırmıssın hemen sök o jantları orjınallerı tak var.
sen olsan hangı yorumu tercıh edersın.
o lastık 45 yabak olsa araç yerlde olsa ölüp biterdınız emınım
aynen ole kardeşim saol
dedıklerını yapıcam dostum.ama arabanın kendı masrafı fln sarstı baya ıslerde kotu.cok yavas yapabılıorum bu tur seylerı
ama sonunda cok guzel olacak emınım:)
aklıma gelmemıstı saol:D
aynı arda gıbı tasıyelerde bulunmanız benım daha cok ısıme yarar arkadaslar.ama taktıgım bıseyı sökme gıbı bısı komık oklur.ee nıe yaptık o zaman:)
bende yapılan yorumlara katılmıorum elindeki jantı degerlendirmişsin gzl olmuş basık hali ile hoş durmuş.
Zevk senin istedigini yaparsın. ;)
Benim düsüncem bu, 17'' farklı bir model tercih ederdim.
Yerlerde vs olması benim icin bir kıstas degil...
olmamis be bu jantlar kamer :(,ataturk havaalaninda doblo`da var bu jantlardan:D...bu arada bence koniglerlede dunya kadar fark var jantlarin arasinda...
He elindeki janti degerlendirrdiysen ayri ama 750ye bunlari satip atiyorum ustune 1koyup jant lastik cok daaaaha guzel modeller var degerlendirebilirsin..ama Olmamis . . . :)
Dipnot`;
Kimsenin yorumuna alinma bu forumda herkes sen arabayi alinca kendisine almis gibi sevindi kimse kotulugunu istemiyo;) Laflar belki batabilir ama biraz oturup dusunduugun zaman kimsenin kotu niyetli bisey yazmadini anlarsin . .
güzel olmuş lastikleride hallet tamamdır
söylenen laflar samimiyetten kaynaklanıyor bence;)