he he emin ol sesi kesilir :D :D Headers 51mm düz boru CAI Hks son :D :D
Printable View
araboruları ellemıcem bellı bı sure yaw:D
Ara boruları değiştirene kadar son susturucu takma kamer.yazık kesilip biçilmesin.Hepsini birarada yap header+borular+son ozaman hissedersin güç farkını.Anlattığım şekilde yapmıştım ben herşeyi aynı anda gerçekten çok keyifli.
Dün Impreza'ya anlattığım gibi yaptım invidia d/p 76mm SS304 76mm Hks hepsi aynı anda takıldı araba şuan çıldırmış durumda :D
son takmak zorundayım yaw arabanın orjınal susturucu yok ustunde bı egzos vardı o cok kotu drumda ses cıkmıor egzostan bı garıp.suan benım 1.4un egzosu var oda sıkıor bıraz arabayı cok basmak ıstemıorum bu halde.zaten ara boru yaptıramam ya hergun baglarlar burda:(
headers sımdı almıcaktım pıyango gıbı cıktı ucuza geldı o yuzden aldım:)
ara boru yapılmıycaksa headers alma hatta son susturucuda alma gerçekten bak senin iyiliğin için söylüyorum ara borular olmadan çok büyük bi artı getirmez sana.Hks alacağına egsozcudan uygun bi son susturucu alıp güzel bi egsoz ucuyla olayı bağla derim.
Sende haklısın boruları yaptırsan arabaya bindirmiycekler sana Adana'da :(
Adana valiliğe başvur :D özel izin çıkarttır :ramo
kiwremle adana valisi çok yakınlar aslında yaw:D:Dkandırsammı kıwremı:D 01 ks 373 plakalı honda cıvıce egzos özgürlüğü adında bı yazı yazdırım hahahah
hayırlı olsun yeni makinen..kazasız belasız cezasız kullanmak nasip olsun
kazasız belasız kardeşim, Maşallah ;)
geçen hafta denize giderken kağseyle gelseydin görürdük ekleri, sana bikaç foto da çekerdik ;)
Yapacaklarını bence sıraya koy:
1) Kağseyi Yıkatmak
2) Tuning :p :D
kavuştun sonunda vtec e kamer tekrar hayırlı olsun
Kazasız belasız maşallah.
senkromeçler takıldı serçe parmağımla atıorum vıteslerı artık super oldu:D
resım cekemedım malsef
bu haftasonuda artık headersı takım dıorum paslandı bagajda:D
dıger hafta guzel bı egzosta gelıooor:)
yaptığın değişkler hayırlı olsun deim ilk bastan :)
çoğu kişi cantlara takmış durumda ama temiz olsa ve lastiklere silikon sürülse ii duracağına inanıorum bide biraz daha basarsan tabi :)
allah kaza bela vermesn tabanını düz bastrsn;)
saolasın dostum teşekkür ederim:)ama satıcam jantları amortisor almam lazım.aynen senın arabanın durusunu ıstıorum bende.cok hosuma gıttı.vtec jantlarına donecem belkı ılerde onuda satar daha farklı bısı alırım:)
beyazı almadan once kafamı cok karıstırıordu senınkı sana nasıpmıs sende kazasız belasız kullan ınsallah:)
tavsiye ederm orjinallere dönüp amortisör almanı ynlış anlama konfor için diorum :)
bnmkininde baya bi talibi vrmş ya :)
Bırakın amortisörü yay takın devam,Piston alın kısa alın beyin alın :) sonra koni alınır.
senkromeclerı takmıssın ınsan bı tşk eder :D
hheheheh
yeni resimler cok hoş :D
Adana yanacak artık vtec sesiyle...kazasız belasız:)
kamer hayırlı olsun header + egzoz, maşallah :)
Hadi bakalım hayırlı olsun yeni parçalar...
maşallah...
kamer son sosturucu olmadan gazladıgım video varmı
sen ılk kez dün kullanmadın mı ki?
Ses,performans güzel oldu :)
Hadi hayırlı olsun güzel oldu , sessiz oldu baya :) yuçuf egsozcudaki video yu istiyordu attım ben
hayırlı olsun. devamını bekleriz. komple 51 olsun beyin olsun. :D:D
hepsı kamınk suun:D 51 deılde 55lık egzos dusunuorum.
sonra beyın cıger mıger gelecek bakalım:D
ama hepsınden once konı
güzel olmuş hayırlı olsun..
Koniden sonra abartıp tapa gaz girmede virajlara:D
dikkat et yani Kamer...
olm koysana bi 0-150 ss li dc li :)
motor kulağı kırık genç alim cekicem aklımda:)
başın dertten kurtulmadı be olm hadi hayırlısı :D
şahin,accent,1.4 civic,bmw 520i alışkınım kanka hepsi sorunluydu:D