Sesi cokguzel olmus o sert hircin kasasına cok yakısmıs masallahh :)
E21 yanına bi beyaz sanruflusunu koymak ıstemıyo degıl gonlum :)
Printable View
Sesi cokguzel olmus o sert hircin kasasına cok yakısmıs masallahh :)
E21 yanına bi beyaz sanruflusunu koymak ıstemıyo degıl gonlum :)
ses cokıyı, stoktada zaten bu motorun sesı ıcın bmw baya ugrasmıs, basarılı, ustlerde ıyıce yırtıyor..
maşallah aslan cok tatlı :d
Çok güzel basıklık bu resimlerden sonra bana hoş geldi bi işlem mi yaptınız yaylara
tesekkur ederim. zaten dedigin gibi stock'kende ses cok guzeldi zevkli idi. simdi daha iyi oldu :)
sagolasin dostum :)
hayir taktirdiktan sonra herhangi bi islem yapmadim. 1 cm felan daha dustu sonradan.. guzel oldu dediginiz gibi :)
Pis bemeveciler :D Mütevazi golfümle alay etmeyin :D
kaan anlatmıştı çılgın aykut d,yede sen harbi çılgın çıktın dostum :) çok güzel araç iyide gidiyo yükleme işi allah kaza bela vermesin takipteyim bu aracı :)
Hayırlı Olsun GÜle güle kullan
iskender usta varex i custom olarak mı yaptı orjinal varex mi ? benim bildiğim orjinal vare3x satıyodu en son.
ses çok iyi olmuş maşallah kardeş.
sagolasin dostum :) Kaan kardesim gibidir benim. polo gti'li arkadasim var diyodu oda demek sensin :) bigun bulusup sohbet edelim hep beraber tanismis oluruz. :icon_tup:
tesekkur ederim :)
orjinal abi. 90mm flans , 76 dirsek devami 70lik komple duz boru sonra oem style orjinal 76lik varex sirasiyla boyle.
tesekkur ederim abi iyi dileklerin icin. daha iyileri senin olsun insallah.
Bizim araç M plaka saibi Alman vatandaşı :) Daha ne alıcaksın Aykut Busa var :D Yetmiyormu :D Bizde yeşil-Mavi kaplama var, işlemleri bitsin paylaşıcam forumda :)
Geçme geçilme sıkıntısı yok maksat eğlence,muhabbet,heyecan :) Zaten araç sahibi deli dolu bir abi bizden daha genç ruhu var :)
Saygılarımla