Yırtıyor resmenmaşallah kazasız belasız basma işi noldu
Maşallah Aykut çok beğendimYaptığın bütün arabalar nokta oluyor
Saygılarımla
Yanlış anlama kardeşim. Bmw'nin en büyük esprisi sıralı 6 silindiriydi.Artık bu özelliğini kaybetti. 4 silindirli olarak açıkcası ben pek beğenmiyorum.Tasarımına dizaynına diyecek hiç birşey yok.Ama illa alıştığımız sesi duymak içim m3 yada m4 sahibimi olmamız gerekiyor. Bu arada eline emeğine sağlık araç iyice güzelleşiyor.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin
bende begeniyorum evetcoilover cikmadi henuz x drive icin o yuzden sadece h&r yay ile devam edicem bi sure.
tesekkurler![]()
tesekkur ederim kardesim iyi dileklerin icin. sevindim boyle dusunmene
tesekkurler
artik eski bmw sirali motor seslerini duymamiz neredeyse imkansiz cunku atmosferik arac ile turbo aracin sesi ayni olmuyor. bmw turbo teknolojiye gectigi icin eski sesleri yakalamak guc artik. m3 ve m4 sahibi olsakta turbolu araca sahip olacagimiz icin 6 sirali , v8 , v10 sesi gibi sesleri almamiz zor. tesekkur ederim dostum iyi dileklerin icinde. ayrica bende uzuluyorum eski bmw sesini kaybetmesine. lakin suanki ses beni yeterince tatmin ediyor.
bi ara yol videosuda cekicem insallah![]()
maşallah rabbim kazadan beladan korusun, bu yeni 4 serisi acayip yaa![]()
///
E36 3.20 Coupe
Fotoğraflar harika, çok yakışıklı oldu 4.28'in aykutE93 325d cabrio var, ufaktan yüklüyoruz havalar düzelsin deneyelim mi?
Muhabbet eder, arabaları görürüz kardeşim
Saygılarımla
Bir ufak giderli duruyor sankiMaşallah kardeşim
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)