Kardeşim,maşaallah demekten başka birşey diyemiyorum. (: Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde bin inşaallah...
Printable View
Kardeşim,maşaallah demekten başka birşey diyemiyorum. (: Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde bin inşaallah...
aslinda bende dusundum onu ama orjinal m performans 435i difuzoru olursa yaparim sadece. onunda suan maliyeti 2000 tl'yi buluyor. ve arabaya daha fazla masraf etmek istemiyorum 2 3 ay sonra Amerika'ya gidicem o yuzden satmak zorundayim aracimi yaza. aleykumselam soylerim kardesim..
Tesekkur ederim. daha iyileri senin olur insallah kardesim :)
Hay canını yidiğimmmmm Maşallah Maşallah :)
Masallah kardesim:) elm olmustur umarim. Garanti bitince bahur servise bekleriz:)
Sagolasin kokucu gardasim :D Senin arabaninda masallahi var ;)
eyvallah abi sagolasin. elm gelmedi henuz yada geldiysede aramadilar. yarin bi ugricam. arac garanti bitene kadar kalmaz bizde satariz son 4 seneyi ortalamaya vurunca 7 ayda bi araba degismisim :)
edit : fotolarda kapi boyali gibi cikmis instagramin lofi ayarindan dolayi. orjinallerini asagi koyuyorum yanlis anlama olmasin..
http://i.hizliresim.com/p48vp0.jpg
http://i.hizliresim.com/glVjJ3.jpg
Aynalar ve spoiler gloss black kaplanabilir cokta guzel olur. Rengi ve herseyi ile mukemmel.
abi aynalari siyah yaptim bi ara pek begenmedim soktum gecenlerde. spoiler'i boyatmam gerekiyor kivrimlari donmuyor folyo cunku. bende boyle biraktim satmaz isem 20' vossen cvt , kv v3 ve on m performance lip alip noktalicam olayi. zaten cok buyuk ihtimal konustugumuz gibi agustos'ta amerikada'yim miami'de. o yuzden daha fazla masraf etmek istemiyorum bu haliyle birakmayi dusunuyorum.
Miami'de cabrio estoril blue alirsin pufur pufur gezersin :)
Gelde burada herseyi alirsin araba vs para degil .
Sabah instagramda da gördüm arabanı. Güzel duruyor :)
Maşallah araç çok güzel ve estetik duruyor, kazasız belasız kullanın inşallah...
Adanalım :D maşallah kardeşim gitgide güzelleşti. Getirmedin ki bi Adana'ya dünya gözüyle bi görelim duyalım. Totosunu bi okşayim onun peluşlaya peluşlaya :D
Arkadaslar Amerika'ya gidecegim icin motorumda arabamda satiliktir..
Gel yeni m4 alalim sana :D