Kardeşim,maşaallah demekten başka birşey diyemiyorum. (: Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde bin inşaallah...
Kardeşim,maşaallah demekten başka birşey diyemiyorum. (: Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde bin inşaallah...
ℂ⋆Biz ki ustasıyız Vatan sevmenin.ℂ⋆
aslinda bende dusundum onu ama orjinal m performans 435i difuzoru olursa yaparim sadece. onunda suan maliyeti 2000 tl'yi buluyor. ve arabaya daha fazla masraf etmek istemiyorum 2 3 ay sonra Amerika'ya gidicem o yuzden satmak zorundayim aracimi yaza. aleykumselam soylerim kardesim..
Tesekkur ederim. daha iyileri senin olur insallah kardesim![]()
Hay canını yidiğimmmmm Maşallah Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Sagolasin kokucu gardasimSenin arabaninda masallahi var
eyvallah abi sagolasin. elm gelmedi henuz yada geldiysede aramadilar. yarin bi ugricam. arac garanti bitene kadar kalmaz bizde satariz son 4 seneyi ortalamaya vurunca 7 ayda bi araba degismisim
edit : fotolarda kapi boyali gibi cikmis instagramin lofi ayarindan dolayi. orjinallerini asagi koyuyorum yanlis anlama olmasin..
![]()
abi aynalari siyah yaptim bi ara pek begenmedim soktum gecenlerde. spoiler'i boyatmam gerekiyor kivrimlari donmuyor folyo cunku. bende boyle biraktim satmaz isem 20' vossen cvt , kv v3 ve on m performance lip alip noktalicam olayi. zaten cok buyuk ihtimal konustugumuz gibi agustos'ta amerikada'yim miami'de. o yuzden daha fazla masraf etmek istemiyorum bu haliyle birakmayi dusunuyorum.
Maşallah araç çok güzel ve estetik duruyor, kazasız belasız kullanın inşallah...
02' Ep3 type-r---00' Gc8---02' Vts---
05' CooperS---11' Ds3 thp --- 01' S3 1,8t
03' e46 330ci---13' İbiza Cupra--- 06' 2.5 STİMegane RS
Adanalımmaşallah kardeşim gitgide güzelleşti. Getirmedin ki bi Adana'ya dünya gözüyle bi görelim duyalım. Totosunu bi okşayim onun peluşlaya peluşlaya
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)