maşallah :) yanlıyo mu ? :D
editt: yazmıssınız yanlamıyomuşş :)
Printable View
maşallah :) yanlıyo mu ? :D
editt: yazmıssınız yanlamıyomuşş :)
Ikisine de ayrı ayrı maşallah. Busanın rengi bmwnin duruşu mükemmel. Ayrıca adanalılar plaka konusunda çok hassas sanırım. Forumda, okulda, çevremde arabaya ilgi duyan neredeyse tüm adanalılar 01xxx01 almış :)
Masallah kazasiz belasiz sürüsler :)
:D tütüütütütü maşallah hocaM :) 2 araç da ölümsüz :) allajh kaza bela dert deva vermesin tekerin hep düz bassın
Maşallah Araçlar çok iyi. Hayabusa'ya gelince resmen felaket :) 1.96 boy olunca Hayabusa'dan başkasını düşünemiyorum bende :)
tesekkurler kardesim :)
amin iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim :) ikisininde ozel oldugunu bende dusunuyorum..
bende 1.80 boyum ama kg 100 olunca diger makinalar kucucuk kaliyor altimda :)
Herkese iyi dilekleri icin tesekkur ederim..
maşallah hayırlı olsun kazasız belasız iki side çok iyi :)
Hayırlı ugurlu olsun :)
428 ates ediyor
Plakayla birlikte resmen. "ayik ol" diyo :D
Maşallah , geçen aynısını canlı inceleme fırsatım oldu gerçekten çok güzel olmuş..
İyi günlerde kullanın...
vayyy gecen gun bızım plakacı ısmaıl ustayamı geldın :) bızım dukkanın tam karsısı yaa masallah hocam gule gule kullanın :)
yorumları okumaya fırsatım olmadı 4 serisi mükemmel olmuş renk seçimi çok iyi M paket seçmeniz yerinde bir karar..bize düşmez ama bmw yi biraz basmak lazım gibi :) 41 kere maşallah hem motora hem bmw ye
Hayırlı olsun Maşallah kazasız belasız.
4 serisi yanlamak için alındıysa yanlış tercih ama controlleri tam devre dışı bırakıyor musun. yani önce bir kez kısa basıp sonra ibrede ünlem çıkana kadar basılı tutup? Gerçi 4'te işleyiş o mu emin değilim ama güncel bmwlerde oluyordu.
maşallah, gri olmasına rağmen çok güzel duruyor
kazasız belasız