Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Dün akşam da M paket estroil blue gördüm. Fotoğrafta gördüklerimizden daha iyiymiş..
Güle güle kullan ;)
Printable View
Kazasız belasız kullanmak nasip olsun.
Dün akşam da M paket estroil blue gördüm. Fotoğrafta gördüklerimizden daha iyiymiş..
Güle güle kullan ;)
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :) rabbim sizede kaza bela vermesin
tesekkur ederim :)
haha herkes ayni tepkiyi veriyor :D guzel arac sevdim cidden
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Suan icin bende memnunum yakit gidis olarak guzel tatminkar yani..
Demistim bizde yani Adanalilarda takinti bu plaka isi :) . ben 3 senedir Istanbuldayim vazgecemiyorum Adana plakadan..
evet plakalari ona yaptiriyorum saolsun guzel ilgileniyor iyi yapiyor.. tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin :)
Zaten coilover bakiniyorum yorumlara gore karar verip alicam sanirim.. Saolun iyi dilekleriniz icin Rabbim sizede kaza bela vermesin..
tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin Rabbim sizede kaza bela vermesin insallah
iyiymis cidden. Bizde takinti ya bu plaka olayi :D . Rabbim daha iyilerini size versin insallah..
Yanlamak icin almadim aslinda. Memnunum simdilik ama sizin denediginiz arakadan itislerde oluyor 2 kademe kapatiyosn dtc yi unlem cikiyor. Bunda bulamadim sport + getiriyorm arabayi oda unlem cikmiyor tam araba yanlarken tutuyor arabayi..
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Renk hosuma gidiyor benimde. Insallah yakin zamanda prof cekimleride yapacagim..
Tesekkurler iyi dilekleriniz icin. Gonul isterdi estoril almak ama martta gelir dediler. Hazir olani aldim bende extralarida guzel olunca aldim gitti :)
Kardeşim maşallah 2 tercihin de çok çok güzel. Kazasız belasız kullanmanı dilerim. Adana'ya geldiğinde de bekliyorum :)
525xd ile yanladığını idda eden arkadaşım var.. Ntte bi araştırmak lazım dsc nasıl kapatılıyor..
Buarada sayın yılmaz neden mizah? Gibi olucak ama, neden gri?
maşallah allah kaza bela vermesin güle güle kullanın daha güzelleri hepimizin olur inşallah :)
Arka difüzör harici net bir araç. Eğer jantlar orjinal renkte kalacaksa gri renk seçimini beğenmedim, ama jantlar siyaha gidebilir dersen gri de candır :D
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız. :)
Araca maşallah kazasız belasız kulanın i̇nşallah. Bu ara izmitte siyah 01ayk plaka bi scirocco dolanıyor siz mi sattınz acaba
Hayirli olsun gercekten guzel arac sadece keske baska renk olsaydi denilebilir o kadar
Motor larla aram olmadigi icin hayirli olsun diyebilirim ancak
Bu arada benim xdrive x1 de rwd versiyonlarla ayni dtc tamamen kapatiliyor
Ve ciddi sekilde kopup gidebiliyor yani turkce deyimiyle yanliyabiliyor
Ama 4 serisindeki ayar nasil bi fikrim yok acikcasi
iç çekerek baktığım bi model , Allah güle güle kullanmayı nasip etsin.
ikiside cok başarılı allah kaza bela vermesin maşallah.
Coilover ile mükemmel olur araç. Güzel çekimler bekliyoruz :)
4 coupe ateş etti resmen tasarım konusunda mükemmel olmus kazasız belasız maşallh ..
Saolasn iyi dileklerin icin abi daha iyisi senin olur insallah ugrarim mutlaka :)
Hazieda gri vardi istedigim dolulukta kirmizi ve estoril icin mart dediler yanlis hatirlamiyosam bu renkde canlida guzel geldi aldim bende.. Ariyorum kapatma olayini ama bulamadim bi turlu..
Insallah iyi dilekleriniz icin saolun :)
Jantlari hayatta siyah yapmam sevmiyorum :) difuzore bisiler dusunuyorum bakalim halledebilirsek daha guzel bi hal alicak.. Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Yok scirocco hic almadim. Benle bi alakasi yok yani
Bu renk canlida bayagi iyi duruyor. Bekleme suresi olmasaydi buyuk ihtimal estoril alirdim sanirim.. Sizin sistemden farkli biraz benimkisi bakalm yanlamazsada yanlamasin problem degil..
Tesekkur ederim. Rabbim size daha iyilerini versin insallah
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin..
Coilover arastiriyorm hala bakalm hayirlisi olsun. En yakin zamanda cekicem prof fotolari..
Tesekkur ederim :)
BMW hep aynı şeyi yapiyor. M4 ü göstermeyecekti. En azından 4 serisi satışa çıkıp 1 sene geçtikten sonra gösterecekti.
M4'ü gördüğümden beri normal 4 serisini beğenemiyorum bir garip geliyor bana
Guncel olsun.. Araba cok yuksek yay ariyorum malesef henuz yok. H&R cikarmis sadece simdilik Powershop'la konustum 60 gune gelicek dedi fakat benim icin uzun bir sure.. Daha erken getirebilirlerse alicam. Haftasonu netlesicek kismetse..
http://l1311.hizliresim.com/1h/g/uj59x.jpg
http://j1311.hizliresim.com/1h/g/uj5bb.jpg
önden görünüşünü çok beğeniyorum aracın maşallah yayla daha hırçın duracaktır :)
Maşallah 4 serisi cok güzel