4 serisi gerçekten çok basarılı kazasız belasız kullanınhayabusa da ayrı bi güzel masallah.
Aykutum Maşallahbasıklık bence bu araç için ideal ama kaliteli coilovera bende asla hayır diyemem
Downpipe görünüşü bile adamı fena yapıyor
Koskocaman Maşallah
![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
guzel bise cikti sanirim
70lik ara borum
76lik oem tip varex
Custom filtre borum ve BMC OTA filtre. hava ceken kismi zaten orjinalde bobreklerin ordan cekiyordu havayi bizde filtrenin hava alan kismini 76lik boruyla bobreklerin oraya uzattik hava cekisi cok iyi oldu..
Not : Henuz box'u takmadim ve ariza isigi halen yanmadi. Isin entresan kismi aracin gidisi cok degisti hemen kendini belli etti. Yarin box'u takicam bakalim nasil olucak. Sese gelince kapali iken cok guzel orjinal gibi acikkende icinde hissedilmiyor pek ama disardan arkadaslarim bayagi iyi oldugunu soyluyorlarvideo eklerim bir iki gune Masallahlari esirgemeyelim..
e46 ci den sonra beğendiğim tek coupe.
Maşallah kazasız belasız
Topaloğlu
Adanada bunun bir mavisini birde beyazını gördüm.İkiside 420d idi...
M paket olanıda ayrı oluyormuş
Güle güle kullanın vallahi süper
Masllah egsoz hem kaliteli hem mantikli olmus polisler cok kurcalamaz
BVP Mugen TYPE R
Cooper S R56
YTP 106 GTI
Jet 106 GTI
Ses istiyoruz ses![]()
![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
video kalitesi ve yan pozisyon icin kusura bakmayin. bu video'da araba soguktu. isininca dahada guzellesiyor sesyolda yururken ses dahada guzellesiyor..
link : http://www.youtube.com/watch?v=Yv5SI...ature=youtu.be
Performansını çok merak ettiğim bir araç. Allah kaza bela vermesin Güle güle binmek nasip etsin rabbim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)