Masallah gule gule kullanin 2 far 2 sis dewam yaya bile gerek yok orjin kalsin .
Printable View
Masallah gule gule kullanin 2 far 2 sis dewam yaya bile gerek yok orjin kalsin .
Maşallah çok iyi ya Allah kaza bela vermesin aynı TH gibi:)
MAŞALLAH gercekten mükemmel. allah kaza bela sorun yasatmasın.
maşallah kazasız belasız....
Amin cümlemize teşekürederim:)
Eyvallah kardeşim gizli saklı titizlikle devam:) ama hiç yakıştıramadım dedikodumumu yapıyosun:D:D
Teşekürler..
Teşekürler senin kirazda başarılı.. KG yi bi deniyelim senle özel:)
Amin teşekürler orjinale sadık kalarak saklamaya devam edicem Allahın izniyle son orjinallerden:)
Teşekürler saolun:)
Şüpeniz olmasın aynen devam:)
Aynen öyle böylesi bidaha çok çok zor gerçekten fazlasıyla kıymet bilmek lazım:)
Teşekürler:)
Aksesuardan kastınızı anlayamadım ayrıca gtı-6 da camlar otomatik açılır kapanır aracım standart görünüme sahip + olarak ekstraları var ama onların fotolarını henüz çekmedim ilerleyen günlerde paylaşıcam:) yorumunuz için teşekürler..
öylede diyebiliriz dışı gibi içide muazzam:) teşekürler:)
kesinlikle bu araçda orjinale sadık kalınıcak basık olanıda var ama:)
saolun teşekürler:)
Eyvallah kardeşim saol:)
Eyvallah saol...
teşekürler:)
Eyvallah saolasın şuan hiç düşünmüyorum bozmayı orjinal far sis devam
Eyvallah saolasın renk olarak olabilir:)
saolasın teşekürler..
Aynen öyle abicim 98 çıkışlı 99 Tropikal KİRAZ olmuş :) Farlar ufakdan temizlenicek abi senin için özel araç içi foto çekicem:)
Teşekürler saolun..
Kilometresi orjinal ise çok iyi korunmuş,muhafaza edilmiş...İyi bulup çıkarmışsınız..
Hayırlı olsun...İyi günlerde kullanmanızı dilerim...Renk gerçekten çok güzel....
boynum kırıldı bakarken maşalalh :)
Yok be kardesim dedikodu derken bi ara sohbet bolumunde konusu acilmisti kiraz kirmizi 60 binde izmirde falanda yalan dolan dediler yok ole bi araba falan dediler dedikodular dogruymus yani bole bi arac varmis ve sana kismetmis ;)
Gördüğün her şey alsesuar std olarak sadece ABS ve sol airbag var. Sonrası ise aksesuar.
yani AC, Koltuk ısıtma, Alarm, Sunroof, metalik boya ve sonradan ilave edilebilen ufak tefek aksesuar.
6 vites olanlarda kolutuklar deri ve alcantara zaten değil mi?
98-99 arasında önden ne fark var?
Bence araba orijinal ve biri seçerek getirmiş
Maşallah harika bir boncuk :)
Maşallah çok çok güzel Allah nazarlardan saklasın Maşallah :)
Maşalllah çok güzelmiş :)
Anlatması zor ama TR ye gelenler böyle. Başka yerlere daha aksesuarlısı giderken bazı yerlere de hiç birşeysizi gidiyordu.
Zaten TR deki araçlar da resimdeki gibi bir yazı hiç görmedim. GTİ6 nereden çıkmışsa.
[IMG]http://n1311.hizliresim.com/1h/8/ubsfh.jpg[/IMG]
Dediklerin doğru ama renk kırmızı olunca iş değişiyor.Kırmızı renk olanlar genelde std olarak satıldı. yani aksesuarsız. Metalik renkler ise yağmur algılayıcısından alarma ve hatta koltuk ısıtmaya kadar vardı. Yada anahtar kumandası çift düğmeli idi Ama TR ye gelemedi o tip araçlar. Eğer 306 s16 veya sizin deyiminizle GTİ6 nız varsa döşemenin altında bulduğunuz bazı soketlerin ne işe yaradığını hiç merak etmiyormusunuz.
buradakiler gti6 ise hepsinin yazılarını eksik yazmışlar herhalde:) 6 yazmıyor.
Maşallah umarım sizde orjinal şekilde korursunuz.