İnsan kullanmaya kıyamaz bu km'de temizlikte aracı. Maşallah gerçekten.
Printable View
İnsan kullanmaya kıyamaz bu km'de temizlikte aracı. Maşallah gerçekten.
Ben marsilyadan alıp getirmiştim. Koltuk ısıtma vardı ama sağ airbag yoktu mesela. Burada 6 vitesli olanlarda hiç koltuk ısıtma olmadı... Kumanda da çift düğme yoktu...
Sonra Kırmızı bir tane kullanıyordum Fr de onun camları manuel di. Klima yoktu. Ama 6 vitesli idi ama genede 6 yazmıyordu.. Ayrıca daha ne diyeyim.
Ben bu bahsettiğin arabaları hiç ikinci el almadım dolayısı ile neresinde ne var çok iyi biliyorum.
Bu tipteki arabaları hep daha Tr ye gelmeden ben getirdiğimden nerede ne zaman ne satılıyordu çok iyi biliyorum ve hatırlıyorum.
306 Rallye hariç bütün 306GTI'larda elektrikli camlar standarttır. Rallye modelinde manuel ayna ve manuel cam bulunuyor. Klima olmuyor vs.vs. tam liste aşağıda.
Alıntı:
What the rallye has/doesnt have compared to the GTi-6:
1) No Electric windows
2) No Electric wing mirrors
3) No Leather steering wheel
4) No Passenger airbag
5) No Side airbags
6) Less sound-deadening
7) No front fogs
8) No external temp sensor
9) No hear headrests
10) No leather seats, pheonix cloth instead
11) No aircon (optional extra)
12) Rarer (Around 491 made)
13) No Heated wingmirrors
14) No CD changer (optional extra)
15) No Auto wipers
16) No Alarm
17) No Deadlocks
18) No adjustable lumbar on seats
19) No dash dimmer light
20) Decent sized main glovebox & extra upper compartment
21) 80's Fag style decals, not badges
22) Only 3 colour choices, red & white no charge, black (£250 option )
23) 1 piece rear seat backrest, and bottom
24) No rear interior light
52kg lighter than the Gti-6 model.
NO MECHANICAL DIFFERENCES!!! Both applications use the XU10J4RS block with a 6 speed box attached
Süper yazı. Bende en baştan araba kırmızı böyle olması gerek bilen biri istemiş demiştim zaten. Hem kırmızı hem aksesuarlı yani.
Ayrıca koltuk ısıtma ve o zamanın RDS li kasetçalar vs gibi bir opsiyonu daha vardı. Ama direksiyonu deri hatırlıyorum.
şimdi full aksesuar diyenlere orada yazan bazı aksesuarlarıda hiç görmemiş olduğunuzu düşünüyorum.
Ama TR ye gelenler S16. belkide yazıları bile burada yapıştırıldı. Griffe yazısını burada yaptırdıklarını biliyorum..
Hayirli olsun emsalsİzler arasina katilmiŞ oldu bu aracta,allah kaza bela kem gÖzlerden korusun
MasAllah cok iyi duruyor.
Bence yay bile takma kardesm.
Sakla boyle.
Masallah inş böyle kalır arac
Teşekürler kesinlikle orjinal gerçekten iyi saklanmış bir araç saolun:)
Valla bizde ilk aracı gördüğümüzde aynı şekildeydik:) teşekürler..
Takılıyorum bea:) aynen öyle ben var olduğunu biliyodum zaten ama iletişime geçemiyoduk bir türlü sonunda kısmet oldu bize allahın izniyle 1 tane daha var süpriz GTI-6'ım oda boncuk ilerleyen günlerde oda olcak inş.:D burgaza selamlar;)
Saol sinan abi:)
Amin teşekürler..
Teşekürler saolun:)
Kesinlikle öyle teşekürler..
aynen öyle izmirden istanbula nasıl geldiğimi düşünemezsin bile:)
Amin amin:) teşekürler..
Bu şekilde saklamaya devam kardeşim teşekürler..
Bende olduğu sürece şekil şemal bozulmıyıca garanti:)
Abi dediğin doğru yanlız TR'ye bu şekilde gelen 306 GTI olmadığı için şahsen bende görmedim buyuzden biraz yadırgadık yaş itibariylede tecrübelisin daha iyilerine binmişsindir die tahminediyorum ama türkiyede değil fransada gördüğün modellerdir TR de ben hiç görmedim Rally modeli haricinde..
Maşallah. Çok temiz nadide bir araç bulup almışsınız. Kazasız belasız binmek nasip olsun :) Rengide çok iyi ;)
- Maşallah orjinal ve tertemiz. Stock mükemmel duruyor aslında.
- Gti kullanıcılarının yaygın kullandığı Vts mk2 jantları da çok yakışacaktır bence
- Kazasız belasız inşallah....
sorgulamada dolaşan dedikodular doğruymus kazasız belasız:D
Arabanın herhangi bir kağıdında (ruhsat veya faturalar vs. ) İRDE diye bir ad geçiyormu???
çok güzel maşşallah.
hay maşallah be. süper..
Masallah cok iyimis
maşallah gerçekten 10 numara duruyor araç kazasız belasız kullanırsın inş.
güle güle kullanın ii temizmiş:)