Teşekürler
Teşekürler saolun benimde öyle 306 candır
Teşekürler kardeşim
Amin saolasın
Saol kardeşim arımaya diyorum ben ona
Düzgün bi bal köpüğü benimde isteğimdi çok şükür oldu renk olarak farklı bi güzellik GTI-6 da![]()
Kiraz bambaşka bi dünya![]()
Teşekürler
Teşekürler saolun benimde öyle 306 candır
Teşekürler kardeşim
Amin saolasın
Saol kardeşim arımaya diyorum ben ona
Düzgün bi bal köpüğü benimde isteğimdi çok şükür oldu renk olarak farklı bi güzellik GTI-6 da![]()
Kiraz bambaşka bi dünya![]()
///Peugeot Sport GTI-6
maaşallah çok guzel gerçekten kazasız belasız
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Çok güzel maşallah Boncuk.
kuruyemişçi kuruyemiş satana, ayakkabıcı ayakkabı satana deniyorsa arabacı da araba satana denir, denmeli..
edit: pompacının konuyla alakası yoktur
Hocam maşallah bu nedir ya hasta kaldım aracınıza 41 kere maşallahDünyanın en güzel 306 sı diyorum
Bu km lerde, bu kadar düzgün araçlara hayran kalmamak elde değil çok şanslısınız
![]()
* Clio sport * Clio sport * Volkswagen Polo * 218 Coupe 1.8 dohc * Megane Coupe * Honda Civic 1.4 iS * Honda Civic 1.6 İES * Opel Vectra * Audi A3 hatchback * Honda Civic 1.4 iS *
maşallah sizden bi ay once konu acmıştım sanırım o arac bu arac ilanda resmi yoktu hatta izmirden
http://www.techturkey.com/forum/arac...-bin-kmde.html
Kazasız, belasız...
Kırmızı candır.
maşaallah 2side çok güzel duruyor,bal köpüğü renginde olanı satmayı düşünürseniz 306gtı arayan bir arkadaşım var iletişime geçmek isteriz
Amin cümlemize kardeşim saolasın
Eyvallah saolasın Bal köpüğü'nü sevdiğim bi kardeşime sattım..
Saol kardeşim Allah daha iyilerini sana nasip eder inş. her aldığım 306 benim için özelşimdi burdan rakam belirtmek doğru olmaz kardeşim ama 306 106 bende hep olan araçlar diyim
![]()
///Peugeot Sport GTI-6
Ewet arkadaşlar yaz geldi kirazlar dökülmeye başladı bizimde kanımız kaynadı![]()
60.000 km bakımı için randevu alıp hemde biraz aslana hava aldıralım dedim konumuzda güncel olsun dedik
Ve tekrar garaja giriş![]()
![]()
///Peugeot Sport GTI-6
Çiçek gibi maşallah
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık