walla corsanın öle tamponu yok orjinalinden yapıyorlar böyle. yada fiber dicem ama orjdan bozma bu sanırım.
bu basıklık beni kesmeyecek şu anda önden tamponla yer arası tam 4 parmak.2 parmak kalcak arkada aynı şekilde düşecek.
walla corsanın öle tamponu yok orjinalinden yapıyorlar böyle. yada fiber dicem ama orjdan bozma bu sanırım.
bu basıklık beni kesmeyecek şu anda önden tamponla yer arası tam 4 parmak.2 parmak kalcak arkada aynı şekilde düşecek.
ulen sız nası adamlarsınız ya bırısı bırısının tamponuna sulanır bırısı farlara , bu forumuda karıstırmısınız hayretsınız ya allahtan tıgranız yok yoksa benım tampona farlarada sulanırsınız
gaza basmaya korkar gsı a bıner bıde sfı tamponu ıster , yay takalım der ama sertlesmesın der , delı gıtsın der ama yakmasın der arkadas sen yanlıs araba almısın sat o corsayı gıt lpg lı logan al 15000 ytl sıfırı![]()
kazasız belasız. jant+yay şart ama o shoplu resimdeki kadar basarsan , karteri nasıl korucaksın ?yağ döke döke dolaşma ortalıkta ondan sonra
bi de kaput uzatma şart , orjinal kaputla baygon yemiş hamam böceği gibi duruo gsi'lar
![]()
Atlas Motorlu Araçlar
Denizli
maşallah. güle güle kullan.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
karteri nasıl koruyacaksın demişsin.bizim karterler zaten korunuyor yukarlarda birazcıkkarteri delmek için 120 le 1 mt çukura düşmen lasım
(abarttım sanırım
)
kazasız belasız inşallah , guzel bir jantla arkayı biraz daha indirirsen cok daha guzel durur diyorum ben..Hatta Üçkuyular BP nin karşısında surekli yola parkeden bi gsi var mavi aracın yere yakınlığı çok ii
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)