Maşallah cok güzel,nikelajlarını yenileyip bu şekilde binilirse daha özel bir araç olur bence. Halat muhabbeti bayadır var ama harika olmuş bu tarz bir vos'a. Allah kazadan beladan esirgesin maşallah tekrardan
Printable View
Maşallah cok güzel,nikelajlarını yenileyip bu şekilde binilirse daha özel bir araç olur bence. Halat muhabbeti bayadır var ama harika olmuş bu tarz bir vos'a. Allah kazadan beladan esirgesin maşallah tekrardan
Gerçekten çok süper maşallah. Böyle bişey keşke banada denk gelse alıp garaja çekesim var :)
Maşaallah ;)
oglum senın kulustur ve o sarı kulustur yuzunden sokakta yer bulamıyorum oglummmm :D saka bır yana arka sokakta oturuyum sansa bak :D ıkı vosvosa bakıyorum ıcım gıdıyor yaa aldıracaksınız en sonunda banda bırtane hee :D gerek forumda gerek sokakta gruyorum durusu super coıl var sanırım bazen yere full yapısık goruyorm gercıı sokakta koydugun yerde cukur var ona denk gelıyor sanırım :D bu arada kadır abı nasıl aldı sana onu sastım bılmıyorsundur belkı ama akrabayız :D ozelden pm at konusuruz :D ama burdan butun arkadaslara soylıyeyım arac hıc vosvos gıbı durmuyo sankı marsa bastınmı fırlıycak gıbı :D
maşallah uzun süre yatmasına rağmen diri duruyor... ondekı halat yenı bır akımın başlangıcı yakında butun voslarda goruruz :D
bişey sorcam ya ben bu arabayı bulmuş almış olsam hiç yıkamaz bu şekilde sadece ön camı temizler , yürüyeni motoru sıfırlar öyle kullanırdım, kiri temizlemeseydiniz keşke çok yakışmış be bi kir bi arabaya bu kadar mı yakışır :D maşallah çok güzel
Evet bence de kaporta boyaya sokmayın, böyle çok güzel görünüyor araç, maşallah kazasız belasız günler dilerim.
Tipi duruşu gayet yerinde gözüküyor. İyi günlerde kullanın :)
Meşhur cekıcı üstündeki araç :)
Cok güzel bir araç keyifle binmek dilegi ile
benim de aklıma direk çekici üzerindeki foto geldi
maşallah çok güzel
hey maşallah be
Masallah bence boyasi boyle kalsa cok guzel olur :)
Maşallah çok güzel duruyor elinize sağlık
Çok güzel bence, yerinizde olsam çok kaliteli bir iç mekan işçiligi yaptırıp bu şekilde binerdim..
siz bırde yakında gorsenız kardesım sayılır kendısı akrabam hergun goruyorum cok ozenıyor gercekten cook gzl bır durusu var :)
Cokk cici cok guzel maasallah
Maşallah
İkinci baharı yaşaması lazım bencede :)
Maşallah, mükemmel görünüyor.
O çekici üzerindeki foto benim bilgisayarda da var uzun zamandır, nerden aldım hatırlamıyorum ama mükemmel bi foto. :)
Harika ötesi :) Maşallah.