Maşallah toplanıp binilmeyi hakeden bir Vos :)
Printable View
Maşallah toplanıp binilmeyi hakeden bir Vos :)
Halat yıllardır genellikle Almanya'ki vosvoslarda kullanılır.Ülkemizde de halat kullanan vosvosçu arkadaşlarım var. Ama belki de tech'le birlikte bi akım başlatabiliriz :D
Teşekkürler. Fotoğrafdaki Cobra çekici yıllardır çekicilik yapmıyor aslında. Sahibi ısrarlarıma dayanamayıp bir seferliğe benim aracımı çekti.
Şanslıyım ki garaj hiç biryerden su almamış. Su almadığı için çürük fazla yok arabada. Tabanı mükemmel durumda. Çürük bile yok muayeneden tek seferde geçti.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Detaylı bir restorasyon görmemiş. Sanırım gerekte duyulmamıştır. Üstten serpme bi boya atılmış araca.
Haha :D Bizzat kendi amatör ellerimle geçtim. Teşekkürler.
Çok teşekkürler. Böyle giderse dediğiniz gibi hiç dokunmıycam.
Evet nikelaj parçalar yenilecek. Teşekkürler iyi dilekleriniz için .
Böyle birşey gerçekten parayla denk gelebilicek bişey değil. Tamamen şans. İnşallah böyle bir heyecanı sizde yaşarsınız.
Teşekkürler.
Haha gün gelicek bütün sokağı vosvos yapıcam. Verdim ilacı herkese :D Aracın ön tarafta ayarlı dingil var. İstediğim zaman ön tarafı yere deydirmem 5 dk'mı almıyor.
http://imageshack.com/scaled/800x600/194/q4pb.jpg
Bu arada ben sizi tanıyamadım. Özel mesaj atıyorum hemen size.
Sahibi tır şöförüymüş. İş için bi gidermiş aylar sonra gelirmiş. Pek kullanmamış aracı. Üzerindeki farlar stoplar hepsi Hella :D
Haha çok teşekkür ederim. Ama malesef yağmur suyu deydiği gibi üzerindeki pislikler gitti :( Bende yıkamak zorunda kaldım. Yoksa dediğiniz gibi pislikli hali çok iyi duruyordu.
Teşekkür ederim. Böyle yorumlar aldıkça kaporta boyadan vazgeçicem :D
Teşekkürler.
Satmaya kalkarsam zaten Meşhur Çekici Üstündeki Araç diye ilan vericem :D
Teşekkürler iyi dilekleriniz için.
Teşekkürler.
Teşekkürler :D
Bu gidişle böyle kalıcağa benziyo :D
Teşekkür ederim.
Aslında ilk başlarda bende o şekilde düşünüyordum. Sonra kaporta boya yap dediler. Şimdi burdaki yorumları aldıkça. Kaporta boyadan uzaklaşıp içe odaklanıcam sanırım :D
Çok teşekkürler.
Kafam çok karıştı. 2. baharını mı yaşatsam yoksa baharını yaza mı çevirsem :D
Fotoğrafı aracı aldığım gün amatör bir makineyle çekmiştim. Üzerindeki renklerle Fatih Abim (turklook) oynadı biraz saolsun. Sitedeki vosvoslar konusunda paylaşılmıştı. Ordan almışsınızdır muhtemelen.
Teşekkürler.
Teşekkürler. Pazar günü Aydın Üni'nin ordan geçerken gördüm sizin aracınızı da. Maşallah mükemmel bir sesi ve duruşu var.Allah kaza bela vermesin.
Masallah masallah masallah kazasiz belasiz
maşallah çok güzel olmuş
41 kere maşallah.Olabildiğince korumaya çalış, su geçirmez branda al yada otoparkta sakla yağmurda çamurda kullanma çürümesin :)
"barnfind" deniliyor böylesine :icon_tup:
arkalar kamber ısterrr:)
maşallah bende çekici üzerinde fotoğrafın dan tanıdım :D aracınıza kocaman maşallah kazasız belasız hayırlı olsun boya yaptırmayın böyle çok çok güzel duruyo :)
al işte hikayesi belli yeri yurdu belli samanlık vosu :) alcan bunu evladiyelik yapıcan valla cok sanslısın kıymetini bil :)
aracına maşallah :) elimde 1200 1300 1600 cc motor parçaları dolu. blok dışında aklına ne gelirse var.
vosvos işini bıraktım toplanan bir arabam kaldı sadece.istediğin parça olursa bana mesaj atman yeterli ücretsiz olarak ihtiyacını göreceğim artık yük bana malzemeler. :) Allah kaza bela göstermesin keyifle binmeniz dileğiyle.
Teşekkürler.
Teşekkürler.
Evet kapalı garaja çekincem hafta sonu. Kış boyunca çıkartmayı düşünmüyorum:D
Saol abi arabanın tarzının adını da öğrenmiş oldum sayende :D
Arka açıdan çekilmiş fotolara bakarsanız görürsünüz kambuer var fakat lastikler çok ince ve içerde olduğu için pek belli oluyor. Ofsetli kant ve geniş lastik takarak kameri daha belirgin hale getiricem en kısa sürede.
Teşekkürler. Şimdilik boya fikrini rafa kaldırdım :)
Çocuğum gibi bakıyorum :)
Açıkcası ilk aracı farketseydim bi işaret yapardım da sesine kafamı kaldırdım siz çoktan geçip gittiniz :)