saolasın kardesım :)
Printable View
saolasın kardesım :)
Hey masallah en guzel renk en guzel kasa. Eski aracimin aynisi rengi disinda bende de megachips yazilim vardi cok guzel parasini hakeden bir arac kazasiz belasiz
Maşallah, temiz bir Ghia ;)
Yay konusunda kesinlikle, Eşit bir düşme ve konfordan taviz vermeyeceksiniz Vogtland'tır..
Ürün Kodu : 953031
Maşallah azasız belasız :)
maşallah kazasız belasız
Kozmetik olarak bişiler yapılması gerektiğini düşünüyorum en acilinden.
Masallah spacer ve yay ıstıyo acılından . Bu halıde guzel hızlı memur spec kazasız belasız :)
[QUOTE=Boldenon;7150112]Bende o sesi seviyorum zaten.
Arıza ışığı yanıyor mu peki ?[/QUOT
bende bayılıyorum o sese :) hayır arıza ışığı yakmadı
hepinize cok tesekkür ederim sağolun :) su sıralar yay bakıyorum :)
5lik yay 10 numara olur, ama bu jantlarla kendini pek göstermez jant da ister :D küçük ve içerde kalır bunlar
Maşallah focusa 110 luk olanlarından mı bu birde dp kaçlık ? Yazılımdan sonra dynoya çıktınız mı yada tahmini güç nedir
tesekkurler :)evet 110 luk olanlardan downpipe 60 lık...yazılım agresıf bı yazılım degıl gunluk kullanım ıcın tahmını guc 145 150 arası fln...dp yazılımlı 170 hp golf 6 1.6 tdı la denedım 2 3 ben 1.5 boy kadar ondeyım 4 beraber gıdıyoruz ben 225 te bıtıyorum o gecyo benı 2 boy kadar...
Güzel arabadır focus. maşallah rengide çok güzel :)
ama gündelik yazılmla 145-150 biraz iddalı olmuş gibi :)
duman yok denecek kadar az o yuzden ole bı tahmınde bulundum belkı 140 gelır bılemem hanı o 170 lık golfu bıle 2 3 vıteslerde 2 boy kadar gecıyorum benım sanzuman kısa oldugu ıcın erken bıtıyo uzunda 170 hp dynosu olan golfte 2 boy kadar gecıyo ona bakarak tahmınde bulunuyum dedım ama fazlası olabılır dynoya cıkıcam kısmet olursa burda paylasırım zaten :)tesekkurler kardesım
Eglenceli bi arac haline gelmis sadece yay da isi kurtarabilir nazar degmesin gule gule kullan ;)