saolasın kardesım![]()
Hey masallah en guzel renk en guzel kasa. Eski aracimin aynisi rengi disinda bende de megachips yazilim vardi cok guzel parasini hakeden bir arac kazasiz belasiz
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Maşallah, temiz bir Ghia
Yay konusunda kesinlikle, Eşit bir düşme ve konfordan taviz vermeyeceksiniz Vogtland'tır..
Ürün Kodu : 953031
YMN
Kozmetik olarak bişiler yapılması gerektiğini düşünüyorum en acilinden.
34UT9163HONDA CIVIC EK SEDAN
28DH223 HONDA CIVIC EK HB
28TR126HONDA CIVIC VTEC II
28AS464HONDA CIVIC FB7
[QUOTE=Boldenon;7150112]Bende o sesi seviyorum zaten.
Arıza ışığı yanıyor mu peki ?[/QUOT
bende bayılıyorum o sesehayır arıza ışığı yakmadı
5lik yay 10 numara olur, ama bu jantlarla kendini pek göstermez jant da isterküçük ve içerde kalır bunlar
Maşallah focusa 110 luk olanlarından mı bu birde dp kaçlık ? Yazılımdan sonra dynoya çıktınız mı yada tahmini güç nedir
tesekkurlerevet 110 luk olanlardan downpipe 60 lık...yazılım agresıf bı yazılım degıl gunluk kullanım ıcın tahmını guc 145 150 arası fln...dp yazılımlı 170 hp golf 6 1.6 tdı la denedım 2 3 ben 1.5 boy kadar ondeyım 4 beraber gıdıyoruz ben 225 te bıtıyorum o gecyo benı 2 boy kadar...
Güzel arabadır focus. maşallah rengide çok güzel
ama gündelik yazılmla 145-150 biraz iddalı olmuş gibi![]()
duman yok denecek kadar az o yuzden ole bı tahmınde bulundum belkı 140 gelır bılemem hanı o 170 lık golfu bıle 2 3 vıteslerde 2 boy kadar gecıyorum benım sanzuman kısa oldugu ıcın erken bıtıyo uzunda 170 hp dynosu olan golfte 2 boy kadar gecıyo ona bakarak tahmınde bulunuyum dedım ama fazlası olabılır dynoya cıkıcam kısmet olursa burda paylasırım zatentesekkurler kardesım
Eglenceli bi arac haline gelmis sadece yay da isi kurtarabilir nazar degmesin gule gule kullan![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)