Pembe değil aslında bordo ama çekimden dolayı öyle çıkmış![]()
Biraz geç oldu ama buda benden olsun
Aracı ilk gördüğümde gerçekten çok hoşuma gitti Allah kaza bela vermesin keyifli sürüşler![]()
twisted dün gece bostancı isklenin ordaki ışıklarda çevirmeye yakalanmıştı, el feneriyle egzoz kontrolü noktasına kadar gelinmişti ben geçerken. umarım sorunusuz geçmiştir.
Evet dün akşam bayağı bi sorun çıkardılar bana. Hatta iş bağlamaya kadar geldi. Sorun 1 koltuğumun eksik olmasıydı. (döşemesini yapıyorum) Uzun bir konuşmadan sonra bu sefer onu bırakıp egsozuma yöneldiler. Bayağı bi altına baktılar cutout vs var mı diye. Bulamayınca egsoz kafasına tutuldular ceza yazıcaz diyip. Egsoz kafası da suçmuş onu da öğrendik memur arkadaşlardan. Sesine falan bakınca zar zor egsoz olmadığını anlattım, anladılar. Allahtan başlarındaki komiser geldi ve bizi bırakmalarını söyledi. Sonuç olarak sharkwisted hala yollarda
Dün bu şekildeydik:
![]()
Legen...wait for it...dary!
Aynen öyle. Sadece ceza yazamadılar amirleri gelince onun için tutuldular. Halbuki camlarda film de vardı üzerine yanında sticker da.
Ek olarak göstergelere de takıldılar. " Bu ne yarışıyomusun sen bunla?" "Hız için mi bu ?!?" diye sordular![]()
Şansa evden çıkarken sigortası attı çalışmıyolardı. Yoksa zaten cezayı garantiliycektik![]()
neye takacaklarını şaşırıyolar polisler delik büyük tabi kapatması zor
körfezde görmüştüm baya hoşuma gitmişti. fikir olarak tamponlar böyle kalabilir yada komple beyazda olabilir kaderi başka olurgerçi örnek fotolardaki araçlarda gayet iyi
![]()
L4404 | you are away
Hacı hayırlı olsun masallah ınsallah gonlunce olur herseyıyle kazasız belasız![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
Ufak bir güncel. Babamla karar verdik arabanın tamamını kendimiz yapıcaz. Bu da oluyor ki DIYwisted
Koltukların tamamını babam kendi kapladı. Kapı döşemeleri de ona ait. Teybi orta konsola (vitesin olduğu kısım) göstergelerimi iste torpidonun üstünden teybin orjinal yerine taşımaya başladım. Konsolu kestim biçtim teybi oturttum. Bu arada kırmızı taban halım geldi. Ses ve ısı izolasyonu ile döşemeyi de değiştiricem. En az 2 haftalık uyku için aracımızı bu hale getirdik
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)