Maşallah moruk güzel araba aldın :) döşemeler muhteşem güle güle bin :)
Daha iyi foto çekmen lazım bana ilk yolladığın fotoğraflarda döşemeler ateş gibiydi burada hiç belli olmamış
Printable View
Maşallah moruk güzel araba aldın :) döşemeler muhteşem güle güle bin :)
Daha iyi foto çekmen lazım bana ilk yolladığın fotoğraflarda döşemeler ateş gibiydi burada hiç belli olmamış
hayırlı olsun Selçuk tam yazıcaktım ilk sayfada görünce sepang bronze diyede bulmuşşun zaten atası v10 m5 rengi :D
http://www.m5board.com/photopost/data/529/front10.jpg
maşallah çok beğendim, renk olarak vw de kullanılan kahve de güzel bence.
ilan kalkmamış bu arada
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ay/?favorite=1
Bittikten sonraki halini bekliyorum araç cok diri Maşşallah :)
Ne yani şimdi 18 jant koyup coil yapmıcanmı ? :D
Maşallah çok orginal duruyor erkek
Maşallah, çok tatlı :)
Renk aranıyorsa eğer, liste de gözönünde bulundurulmalı..
http://i482.photobucket.com/albums/r..._AH/Zebtan.jpg
MAşallah selçuk abi çok güzel :)
Allah kaza bela vermesin orijinal teybi bile üzerinde duruyor başka söze hacet yok sanırım :)
maşallah çok güzel bir tercih olmuş
yaklaşık 6 ay kadar kullandım ikinci sahibinden almıştım manueldi 25-30 K km yaptım tık demedi
kazasız belasız selçuk
Buradan da hayırlı olsun kardeşim :)
favorilerimde olan bi araçtı aracımı satabilseydim bakmaya gidecektim ama değerini benden daha fazla bilecek birine gitmiş hayırlı olsun
maşallahh
koltuk döşemeleri ceylan derisi mi :D
CB7 benimde çok istediğim ama temizini bulamadığım bir model.
Bu da samanlıkta iğne misali cıncık bi alet.
Kazasız belasız Kanka
Döşemelerin rengi, kuması cok guzel.. Arabaya bayıldım masallah cok guzel kazasız belasız..
yine bir STP klasiği olacak gibi maşallah selçuk abi
maşallah allah kaza bela vermesin gerçekten döşemeleri falan çok güzel.
hayırlı olsun ..
Hepinize cok tesekkur ederim :)
Stlegal birader sen okeylemeseydin almazdim bide yolda kullanman iyi geldi :D
Xor cum :) fotoyu aksam 5 te cekince boyle oldu net sekilde cekip koyucam ;)
İsik kardesim eksik olma :) senin cok emegin gecer bu arabaya ;)
Orjinallik abidesi yapicam bunu kismetse :) siyah kasali honda cd calar ariyorum :D
maşallah kankacım mal bebekler bebeği :)
kazasız belasız kullan kardeşim.
maşşallah allah kaza bela vermesin, çok özel nadide bir araba, 2.2 tr de iki elin parmaklarını geçmez, seninkiyle birlikte toplamda 4 adet görmüş oldum :) hatta birtanesi stationwagon gri, anadolu yakasında otomatik. diğerleri bordo ve şampanya rengi.
benimde 90 accordum vardı bordo f20a4 keyfine doyulmaz bir araçtır ömürlük dursun , tekrar kazasız belasız inşallah.
Demek 4 oldular :) bi elin parmaklarini gecmeyecek anlasilan :)
Huzur vallahi cok konforlu kerata
maşallah çok güzel araç, kazasız belasız
Hayırlı Olsun Selçuk ama motor nasıl F22 ? H22 değil mi , F22 S2K motoru 2.2 JAP. ve US Spec AP2 lerin değil mi
hahahaha zamanında az koymadık bu garibanla beee :D
Hayırlı olsun abi Maşallah kazasız belasız.
Nazar olacak diye çok bakmadım. Maşallah. İçi çok hoş.
Maşallah selçuk güzel günlerde kullan
Maşallah... Ben de böyle araç bulsam evladiyelik yapardım :)
Yanlışlık olmasın sendeki f22a6 ;)
F22A6: 140 hp (104.40 kW) @ 5600 rpm. The F22A6 is the same as the F22A1 except for a slightly more aggressive camshaft, a better flowing cast exhaust manifold, a different more aggressively tuned ECU (PT6), and a different intake manifold that utilizes IAB's and also has a bigger plenum. The F22A6 also has a windage tray in the oil pan, and stiffer valve springs to accommodate the more aggressive camshaft. In cars with an automatic transmission there is an oil cooler present on the back of the block as well.
Maşallah abi kazasız belasız hakkikaten temizlik abidesi bir an stance nation olarak gözümün önüne geldi :D