Hayırlı olsun Maaşallah Kehribar ne oldu aga satıldı mı?
Printable View
Hayırlı olsun Maaşallah Kehribar ne oldu aga satıldı mı?
Maşallah araca, kazasız, belasız günler kullanın. İlanını takip ediyordum bayadır, satılır bu yakında kapar birisi demeye kalmadan satıldı :D :D Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.
Maşallah abi mal boncuk :)
yanlız sitede ammma 31 yaşında adam var :D
Maşallah kazasız belasız diri araç
STP klasiği,Hayırlı olsun abi,içi dışı,motoru baya iyiymiş direksiyonu çok güzel duruyor.
Allah kaza bela vermesin. :)
Maşallah Allah kaza bela vermesin.
Maşallah içi dışı orjinallık kokuyo böyle temiz araçların değerini bilen kişilerde olması çok güzel
Doseme rengi kesinlikle harika maşallah :)
Tesekkurler beyler :)
gercekten nadıde bir araç masallah
hayırlı olsun kanka.
orkut'ta tam gizli ajan :D adam sürekli takipte :D
Selçuk güle güle kullan.Aynısından siyah f 22A4 bendede vardı keyifli alettir.Allah kaza bela vermesin.
Baktinmi ruhsata :)
ruhsatı geçin direkt bloğa bakın :)
Napak turbolayakmi :)
F22a6 imis makine :) simdi buna bi hayders bi cayi bide abarti egzoz yaptikmi temem :D
Selçuk maşallah çok güzel araba denk geldi böyle bişeye de vesile olduğum içinde ayrıca mutlu oldum kazasız belasız kullanman dileğiyle kardeşim ....
Eksik olma senin sayende oldu biliyosun :)
Selçugum maşallah çok güzel araba
Sagol kankacim eksik olma :)
Sagol tosunum :)
Favorilerimdeydi integrayi satip gene accorda gecesim vardi ozellikle evdekiler istedigi icin ama kizil oglan yalan olmus :) hayirli olsun. 2.0 i lpgde hergun maslak sariyer 420 krs yakiyodum lpg ile ama trabzona git gel kmde 190 krs yakiyordu. Hemde yolda arkadaki kolun uzerinde 10 parti 51 dondu bildigin kafvehane gibi :) efsane konforlu bir arabatekrar hayirli olsun heleki 2.2 ..... sehir ici lpg belki biraz zorlar ama keyfi yeter
Maşallah abi Allah kaza bela vermesin
maşallah çok begendim içi apayrı güzel
abi kehribarı satmıssın ona üzüldüm ama bu arabada çok güzel gözüküyor elinde dahada iyi olacaktır Allah kaza bela vermesin
Amin sagolasin :)
Selçuk maşallah keyifli adamsın vesselammm :)
- Hayırlı olsun böyle nadir ve özel Honda'lara ben de hayranım.
- Değerini kıymetini bilen bir kullanıcıda olduğu görmek güzel.
- Kazasız belasız inşallah...