Hayırlısı olsun müdür Allah kaza bela göstermesin
Maşallah harika duruyor kazasız belasız keyifli sürüşler..
Bu kadar düzgün olması insanı şaşırtıyor yine bir hazine bulmuşsun vallahi![]()
kesinlikle içine bayıldım zaten herşeyiyle çok farklı bi araba dediğim gibi boyası coil i jantı falanı filanı derken hesaplarıma göre 5.000 tl yi geçiyordu cesaret edemedimneyse konuyu takipteyim postlarınıza baktım biraz kafamda tasarladığım şeyler olacak heralde merakla bekliyorum yenilikleri
![]()
![]()
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın maşallah
BMW E90 320d LCI
acıkcası eskısı gıbı komsuyorum artık pesınden sanayılerde felanartık sıkılmısım onu farkettım o yuzden bırakıyorum su su yapılcak dıyıp cekılıyorum kenara
![]()
Abi yaş itibariyledir oValla ben ne zaman şu yapılacak diyip çekilsem hep bi aksilik oluyor açıkçası peşiden koşturmakta zevkli yani ama insan bi süre sonra sıkılıyormuş sen ve senden büyük abilerimde öyle diyor hani peşinden koşmuyorum artık diye sende bi süre sonra sıkılacaksın diyorlar zaman ne gösterecek bakalım
![]()
accordları oldum olası sevmişimdir dede en son 2003 model aldı ve deli bir makina2.4 accord sadece 35.600 km TR'de tek kalmış accorda sahibiz galiba içi hâlâ deri kokuyo
![]()
gözünaydın selçuk start verildi desene kargoya bizim farlarıda kakalasak mı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)