Gerçek WtfOpel'i pek sevmem ama bunu sevdim. Keçiörende dolaşan beyaz corsa vardı bitane arka camda "Ya Corsa : " yazıyodu baya kaynatmıştık
Aracın maşallahı var.
Gerçek WtfOpel'i pek sevmem ama bunu sevdim. Keçiörende dolaşan beyaz corsa vardı bitane arka camda "Ya Corsa : " yazıyodu baya kaynatmıştık
Aracın maşallahı var.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Maşallah güle güle kullan kardeşim.
Dükkandan giderken kara dumana boğmuştun beni![]()
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
güzel olmuş hayırlı olsun![]()
RACE WERKS
Ahahahah önümüzdeki ay muayene işini halletcem ondan sonra bascam.
Çıldırın laaaaan![]()
![]()
![]()
sana rakip 206hdi yapıyorum gazlarsınız artık![]()
RACE WERKS
her turlu gazlariz isterse tir filosu fark olsun gene denerim![]()
bi güncel çekelim..![]()
Ay başlarında emmeyi bi sökelim temizliyelim, sökmüşken küçük deliğinide büyütelim diye giriştik..
Ustalarım Turbo Garage'a gidildi, ve söküm başlandı..
işim dolayısıyla abim arabanın yanında olduğu için fotoğraflamak aklına gelmemiş hiç![]()
manifold sökmek uğraştırıcı olduğu için üst kapağı komple sökelim demişler en fazla bi cona gider, kapak, motor durumunuda kontrol ederiz diye kapak sökülmüş.
Ve hazin son karşımıza çıkmış![]()
siboplar yanık, egzantrik şimleri bozuk, egzantrik bitik kapağı almışız elimize![]()
önceki kullananlar ya hiç antifriz kullanmamışlar ya da adi antifriz kullandıkları için kapağın su kanalından birisini çürütmüşler..
biraz geç kalsaymışız kapak değiştirmek zorunda kalcakmışız ki iyi bi zamanda açmışız..![]()
hemen kapakçıya kapak verildi, yni egzantrikler, siboplar, şimler, bi takım conta, vs. ne gerekiyosa alındı edildi, kapağın çürük kısmı bebek gibi yapıldı![]()
meğerse biz egzantrikleri bitik, şimleri bozuk, sibopları yanık şekilde gazlıyomuşta haberimiz yokmuş![]()
kapak gelene kadar bizde contaya göre manifoldun delikli flanş parçasını büyüttük, manifoldu temizledik ( aslında biraz siyahlaşmış, manifold temizmiş)
Üstünden çıkan malzemelerin bazıları![]()
kapak yapıldıktan sonra araba üstlerde daha rahatladı daha isteklendi![]()
Eksikleri; yazılım, gsi ıgara, lip, yay, muayene kaldı.. App Plaka ve plakalığım hazır onu sonra fotoğraflıycam![]()
....speyşıl tenks to; abim @erdem325 , Turbo Garage Ailesi, Ali Ustam ve Çello abime sevgilerle![]()
Geçmiş olsun mu diyim Hayırlı olsun mu diyim
Ağır masraftan yırtmışın,kazasız belasız...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Hayırlısı olsun diyelim, Maşallah Emre![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Maşallah yavrim çok güzel oldu alet naletyeter motorla kerpiştiğin şu şey ettiğimin muayenesini çabuk hallette bas artık leylek style
öpüyorum egzantriğinden
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)