TU3JP olması lazım...
Zamanında söküp ölçmedim hiç...
Lakin kendine kapakları çıkartıp ölçebilirsin...
saxo onler 13 cm arkalar 10cm arka döşemelere hoparlör takmak için yan döşemeyi tamamen sökmen lazım ön kapı için kapakları asıl gelir tırnaklıdır
vtslerdeki gibi bunlardada şifreli çalıştırma oluyordu yoksa yanlışmı hatırlıyorum ?
Mustafa Kemal Atatürk
Maşallah. Diri araç almışsınız. Kazasız belasız binmek nasip olsun![]()
Korkaklar sık sık ölür, cesurun ölümü bir defadır.
instagram: harunsarikamis
Ön kapaklar çıkıyor 13 den başka sığmıyor bende bunun beyazı vardı çok özledim tekrardan almak isterim böyle bir araba yakıtı çok azdı
[IMG][/IMG]
Ayıp ediyorsun abi. Elini sallasan ruslara denk geliyor. İnanır mısın rahat vermiyorlar bıktım artık.![]()
İlk defa benimde temiz aracım oluyor. Pederdeki araba 2004 model 45 binde kazsız buda yanına yakıştı.
Sizinki de çok güzelmiş. Ben çok beğendim gerçekten yakıtıda çok az. 3. vitese bile nadiren çıkabildiğimiz Kuşadası'nda 35 kuruş civarında. Tüpe hiç gerek yok.
Bu jantlar kaç inç acaba ? Bir bakışta anlayan var mıdır? Aynısının 14" olanını buldum 4x108 uygun fiyata idarelik üzerindekileri hiç sevmediğim için değiştireyim dedim. Hem basacağım yakın zamanda.
3 bijonsadece smart larda görmüştüm. emin olmamakla birlikte bu jantlar 15'' gibi duruyor..
bence bekleyip bastıktan sonra 14'' den büyük bir jant almanız daha iyi olur.
keyifli sürüşler
editt +r12 toros
15" jantlar ;
[ WHEELS UK : CAR GALLERY ] - Citroen
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)