maşallah renk cok iyi olmuş jantta gerek yok bence böyle bile bela duruyo![]()
Sikinti yapma ona buna net uzerimdden eksperlik yapmayi birak gel gözünle gor incele dediğin gibiyse araba hediyem sana bunca kisi sahit aracin tum etiketleri ustunde duruyor kapi diyodun simdi camurluk yukarda diyosun iyice bi bak biz arabaci falan degiliz
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
23 Tane konun var sadece otomobilleriniz kısmında hepsini tek tek alıp kenara koymuyorsan yeterli cevap olur heraldeAyrıca ben sizi çok iyi tanıyorum pardon sizin gibileri çok iyi tanıyorum helal olsun demekten başka bir şey gelmiyor içimden onun da nedeni şudur bu memlekette bu kadar keriz varken siz daha çok araba alır satarsınız
![]()
Bu renk insana yaşama sevinci veriyor ve bu araca çok yakışmış. Geçtiğimiz yıllarda 16 plakalı bir Honda Civic vardı aynı renk.
kardeş benim işim bu zaten bunu inkar eden yokki herkes ekmegini biryterlerden kazanıyor ekmegime elini dilini uzatana söyliyecek lafım yok babamızın parası degil kendi çapımda ugraşıyorum allah herkesin gönlüne göre versin beni tanımıyosun tanıdıgını zannediyosun neyse sana yorum yazmıyorum hadi selametle
o araçta hakan kardeşimizdeydi bize geçmişti abi 16 jph
Beyler kimse kimseye zorla araba alıp sattırmıyor böyle şeylere ne gerek var ? Alan adamıda zorla getirtmiyorlar... Şimdi anlamadığım olay beğenmediğin kısmı yazar geçersin ne gerek var polemik yaratmaya ?
Para adamın araba adamın , sayesinde rengarenk civic görüyoruz fena mı
Bugun Honda grubu alıp-satmayan yıllardır binici olan kaç kişi var acaba forumda , merak konusu...
Estagfurullah kardeşim.. Burda yancılık yapacak değilim ama ben Coskunu severim. Yaptığı araçlarda güzel , satıyor da ne mutludaha söylenecek birşey yok bence.. Burada da paylaşmış bize izlemek Maşallah demek düşer..
okadar araba degiştirdim sattıgım insanlardan illaki bunların çevresinden birileride vardır sorsunlar ögrensinler onun bunun lafıyla ben seni tanıyorum demek olmaz kimseyi keriz yerine koydugumda yok sadece işimi yapıyorum bu siteye girmemin amacıda sırf eglence olsun diye
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)