coşkunu ben de tanımam al-sat yapıyo olabilir keyif yapıyo olabilir
ticaretinde yamuk yapan biri değilse ne yaptığı bizi ilgilendirmez diye düşünüyorum
keza sitede paylaştığı araçları ben de keyifle izliyorum
tekrar maşallah kardeşim
sagolasın abi teşekkür ederim sitedekilere keyif verebiliyosam ne mutlu okadar işimin içinde girip burda paylaşım yapmaya çalışıyorum kimseyi üzmeden kırmadan ama bu bursa tayfasının bi yarası var heralde anlayamadım gitti
Dilinin İddiasını Yüreğin İspatlamıyorsa Sükût Et..
okadar araba degiştirdim sattıgım insanlardan illaki bunların çevresinden birileride vardır sorsunlar ögrensinler onun bunun lafıyla ben seni tanıyorum demek olmaz kimseyi keriz yerine koydugumda yok sadece işimi yapıyorum bu siteye girmemin amacıda sırf eglence olsun diye
''Ticari'' amaçla da gir abi,kimi ilgilendirir ki satılıklar kısmı eğlence diye açılmamıştır kanımca. Aracına Maşallah abi. Kazasz belasız.
kardeş benim işim bu zaten bunu inkar eden yokki herkes ekmegini biryterlerden kazanıyor ekmegime elini dilini uzatana söyliyecek lafım yok babamızın parası degil kendi çapımda ugraşıyorum allah herkesin gönlüne göre versin beni tanımıyosun tanıdıgını zannediyosun neyse sana yorum yazmıyorum hadi selametle
Sen bana yorum yazma zaten benim yazdığım yorumu anlamayan adamla niye muhattap olayım ki ? Hakan ı falan senden iyi tanırım ve ona da sana dediğim gibi Helal olsun derim hep ama sen anlamamaya devam et Hayırlı işler olsun
Evrenoz Nickli Üyeden Alıntı
itin köpeğin maskarası değil, Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nin bekçisi, askeriyim.