of of of renk çok iyi olmuş hadi gözün aydınbitmiş halini merakla bekliyorum valla
![]()
of of of renk çok iyi olmuş hadi gözün aydınbitmiş halini merakla bekliyorum valla
![]()
The E.U -become an automotive engineer-
Yorumlar için sağ olun.
Orjinal inci kırmızı 179 kemipol.
2 nisan çarşamba günceli.
Bugün araba elektrikçiye çekildi tesisatı atılıyor.
3 nisan perşembeden fotoğraflar.
kaportacı ali yılmaz ustam -_-
elektrikçi servet ustam
byÇokomastik
Bugün 4 Nisan Cuma büyük ihtimal motoru bugün atıyorum ve bana sanayi yolu gözüktü beklemede kalın![]()
Harbi canlı olmuş yaa maşallah![]()
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Aracı motorcuya bıraktık pazartesi marşa vurulacak büyük ihtimal.
![]()
Çok iyi ya.Aracın altına herhangi bir uygulama yapmayı düşünüyor musunuz? Şöyle aracın altında bakıldığında da gözler bayram etse hiç fena olmaz.
![]()
Aracın altı derken aracın altı pütürlendi. Tekrar 1 kat daha pütür attıracağım.
Bugünden fotoğraflar motor araca yüklendi.
Tüm hortumlar sıfırıyla değişildi civatalar somunlar yenilendi tüp beyni temizletildi.Bujiler buji kabloları gaz teli vakum avans hortumu dot4 bosch hidrolik koyuldu hidrolik hortumları yenilendi vsvs birçok şey daha yenilendi.
Yarın marş videosu gelecek
Bugünden motoru kaput altına koyduk
Karbüratöre aramikser takıldı
Tüp beyni temizlendi temizlenmeden önceki halini görmek bile istemezsinizavuç içi dolacak kadar pislik çıktı çamur gibi.
Manifold bağlandı.
Sıfır buji kabloları (Orjinal)
Son hali.
Yarın kaliteli bi makineyle marş videosunu çekeceğim.
Güzel gidiyor.Bu ara mikser benimde aklımda hala soru. Ne faydası var ne işe yarıyor tam bir cevap alamadım bi yerden. Bilgilendirirsen bizi sevinirim
![]()
Konuyu başından beri takip ediyorum 10 numara revizyon olduHayirlisiyla marşı da basarsiniz inş.
![]()
Honda arabaları eşsiz kişilik sahibi olmalıdır, sadece kabiliyetli sürücüler için değil..Akılda kalıcı bir şekilde sürücünün becerilerine göre reaksiyon verebilmelidir. -Soichiro HONDA
KORAY Çimen lpg izmirden hala temin ediliyor.
Çimen Otogaz Sistemleri
Aramikseri çimenlpg'den aldım ne işe yarıyor yakıtla performans kaybını engelliyo etkisinide gördük.
Kusura bakmayın bugün video çekemedim fotoğraf makinesi bulamayınca yarın büyük ihtimal videoda gelecek.
Ön Arka Yan Cam Fitilleri Komple Yenilendi.
Sınavdan sonra motorcuya gittiğimde avans körüğü hava kaçırıyor dedi gidip onuda yeniledik.
Hava filtre borusu şimdilik öyle takıldı radyatör hortumunun sıcağından etkilenip içinden geçen havayı ısıtacağı için yerini değişeceğim.
![]()
Bugün yapılanlar
-Hidrolik hortumu yenilendi.
-Şanzımanı tutan vidalar yenilendi.
-Tavan döşemesi ve lambası takıldı.
-Km halatı takıldı.
-Fan müşürü yenilendi bağlatıları yapıldı ayrıyetten manuel fan düğmesi bağlandı.
Bikaç şey canımı sıktı ve sınav felan olduğundan sanayide boş zamanım olmadı fotoğraflarını çekemedim 1 video çektim şimdilik idare edin sonra kaliteli bi makineyle çekince atarım.
http://youtu.be/m2C2zq5Dp10
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)