bugün usta arabayı astara hazırladı.
![]()
bugün usta arabayı astara hazırladı.
![]()
üzerinde ustanın bu kadar el emeği olan başka bir tofaş daha yoktur heralde Türkiye sınırlarında... Maaşallah kardeşim Allah cebine zevkine ve hevesine zeval vermesin.... hayırlı bir şekilde bitirirsin inşallah arabanı....
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Ustayla tanıdık, eş, dost, akraba durumu falan var mı? Maşallah ciddi anlamda özeniyor işine
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
11 şubat günceli.
Bugün kaportacı usta sabah arabayı astara göndermiş başlamışlar ufaktan.
![]()
maşallah usta döktürmüş ellerine sağlıkbendede 87 doğan vardı toplatayım dedim ama yapacak adam bulamadık, yaprım diyende araba kadar para istedi zaten
![]()
kodu nedir bilmiyorum ama bu renkte güzel duruyor
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Sağ ol abi, Tam istediğim renkte bu, bu rengin boyasının markasını kodunu söyleyebilirmisin abicm?
Üstteki renk sanki daha koyu geldi bana.
Bu renkte güzel aslında bi karar veremedim, benim kafamda şimdilik met. inci kırmızı var
Daha önce de dedim; boşuna renk arama.![]()
Alev Kırmızı renk aradığın renk ve zaten bunu koyduğun fotoda belirtmiştin bu Doğan'ın renginin kodunu bilen var mı diye.
@Rec.O 'nun koyduğu araç ise 2001 sonu 2002 model olarak üretilen Doğan 1.6 i.e.'lerde çıktı ve aynen Kadife kırmızı diye geçer.
Boyanın markası PPG olması lazımdı. En azından alıp sattığımız 99 SLX'in bagaj kapağının içinde PPG-Alev Kırmızı yazıyordu.
Bu 2 renkten birisini yaptır bence.
Renge karar verdim 179 ÇBS Met.İnci Kırmızı
Astarın 2.gününden.
![]()
@EserBodrum, sağ ol kardeşim.
@Ssamet, evet yapılacak.
trabzon tofas işini biliir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)