İyi akşamlar
![]()
Arac garaja gelmis hadi yunusum boyasi cok guzel olmus emegine ve cebine degmisAllah nazarlardan belalardan korusun yavrum
![]()
Gozumde canlandi koskoca mazi, seytan kirmizi 106 . Renk bircok kisinin soyledigi gibi harika gorunuyor. Koyu kremit rengi gibi sanki cok tatli cok hos opc nurburgring editionda da boyle bir renk var onu animsatti. Stoplar son nokta kesinlikle harika. Masraftan kacinmadiginiz belli. Tum islemler bitsin karsisina gecip bir keyif sigarasi yakin (:
Jantlar hafif fume yada gun metal e boyansa nasil olur acaba.
Harika, takdire sayan kesinlikle. Allah kaza bela vermesin guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin, nazarlardan korusun. Cok iyi
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Maşallah işin son noktası olmuş garaja bi akşam baskın yapmak lazım allah bu şekilde temiz binmeyi nasip etsin
GOGO Polo
UZ 306 GTI
UM Civic İES
BP 106 GTI
YM Civic İS
BG Vtec-VA TypeR
sağol kanka teşekkür ederim
teşekkür ederim
eyvallah sağolasn
teşekkür ederim güzel düşünceleriniz için.
Ren karanlıkta dediğiniz gibi ama gün ışığında çok daha farklı.Jantları 306 gti jantı ile değiştircem oem jant düşünmüyorum şuanda.
sağol kardeşim buyur gel beklerim herzaman![]()
CRC GARAGE
Kesinlikle harika olacak elinize kolunuza emeginize saglik. Allah utandirmasin, fume jant ve rally kapaklar ile cok sexi olur.
306 jant iyi secim yada speedline 2114
Tekrar masAllah
Women are like Buddhist , They're worship ox.
hadi hayrlısı kardeşim inşallah istediğin gibi olur
Maşallah kanka renk çok iyi olmuş... Çıktığı zaman geçerken uğra da yakından bi bakiyim![]()
Allah kaza bela vermesin güle güle kullan
ECUFAST REMAPPING & CHIPTUNING
34VY7761
Maşallah ya on numara olmuş.Emeği geçen herkesin eline koluna sağlık...
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
davay davay davay![]()
Maşallah ıyı oluyor![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Maşallah, renk harika, herşeyiyle bitmiş halini çok merak ediyorum. Kolay gelsin.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)