aman aman aman haldan düştüm yar yar yar yar![]()
aman aman aman haldan düştüm yar yar yar yar![]()
YamahA Xmax 250 ABS
10 numara 5 yıldız Maşallah![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Herkese çok çok teşekkür ederim, güzel yorumlar gelince daha zevkli oluyor yapması.
Jant konusunda söylemekten bıktımoem jant idareten üzerindedir, değişecek oda.
Cc veya 306 gti jantı arasında gidip geliyorum![]()
CRC GARAGE
CC olsun çamurdan olsun gti biraz fazla küt durduruyor arabayı cc düşünce renk kombinasyonuyla beraber yakacak yakacak. kumandan lazard berlenemeyen bir cisim yaklaşıyor![]()
YamahA Xmax 250 ABS
Herşey zevk renk meselesi. 10 numara olmuş kardeşim gerek renk gerek ince işçilik... Çok laf edilmiş amajant bile güzel duruyor. Bi 106 toplanacak olsa en iyi bu şekilde toplanırdı herhalde.
306 jantlarıyla mermi gibi durur ... maşallah ...
Masallah tekrar ellerınıze emegınıze saglık cok cok ıyı olmus hele son fotoda renk cok bellı etmıs super valla , bu aralar boncuk 106 arayısındayım bu konuyu gordukce dahada cıldırıyorum ama araba yok
Kazasız belasız cızıksız bınmenız dılegıyle![]()
BG GARAGE
34 KOR 81 RX8
106GTİ 34 ZN 8402
E21 34 SRT 17
30 Binde Boyasız 96 SLX 34 SBG 70
ya size hakkaten helal olsun ya. valla bak. bu kadar uğraş didinme bir de üstüne çok güzel renk ve bir araç çıksın. maşallah.
Koltuklarla noktayı koymuşsun gerçekten dolu dolu bi 106 yaptınız jant konusunda cc jantı çok sıradan olur çoğu 106 da cc var rengiyle olan farkını 306 gtı jantıyla tamamlasın diye düşünüyorum tam anlamıyla bittiğinde çok canlar yakıcak maşallah allah nazardan korusun
GOGO Polo
UZ 306 GTI
UM Civic İES
BP 106 GTI
YM Civic İS
BG Vtec-VA TypeR
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)