Güle güle kullan Murat abi. Çok şık :)
Printable View
Güle güle kullan Murat abi. Çok şık :)
Maşallah gerçektende.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
Tesekkur ederim arkadaslar iyi dilekler icin...
Kalamisdaki ikinci el ve SK yine deli para istiyor malina.
Sureyi cikartabilir mi bilmiyorum ancak bu tip yer cucelerine hayranim ve severek kullaniyorum.
İnsallah yakin zamanda abisini alirim...
abi kazasız belasız keyifli sürüşler
Hayırlı olsun, standart mı kullanıcaksınız?
yakın bir arkadaşımda vardı 2013 model,test etmiştim çok keyifli bir araç...maşallah kazasız belasız binin :)
hayırlı olsun abi çok güzel
allah kaza bela vermesin abi
3-4 gün önce çekici üstünde tekstilkent tarafında bi gp görmüştüm o mu bilemedim ama çok güzel kazasız belasız maşallah :)
Maşallah çok güzel gercekten kazasız belasız.
hayırlı olsun çok güzel araç tarz arabası.
Hayirlisi olsun go kart araci gibi ok guvenli cok guzel masallah kazasiz belasiz
Maşallah kazasız belasız.
Masallah kazasız belasız abı ,en iyisini yapmısın sıfır almakla .
iyi ve güzel adam, iyi ve güzel bir araba almış.Güle güle kullan abi,kazasız belasız bir de buradan yazayım.
Bir maç günü getirde arkası müsait pilav satalım.:p Deneyelim ve yine geçeyim niahaha :) (bir türlü deneyemesek de yine de ben geçerim ) :D:D:D:D
Eğer Murat Abi'yi tanıyorsam evotech yazılım+kat iptali banko, coilover alabilir beğenmezse ki yol tutuş kolay kolay beğenmez.
Maşallah hayırlısı olsun
Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin arkadaslar. İnsallah daha iyileri sizlerin olur.
Aklimdakiler yazilim-dp-filtre. Evo ve autocar testlerinde gordugum kadariyla oversteer sorunu yasamis,eger uzerindeki coil ayariyla duzeltemezsem Sway bar alicagim. Zaten diger hersey var.
Ayrica koltuklarim hazir,eger stok koltuklar agirsa degistirecegim.
Tayfuncum; cuma-pazar avdayim,haftaya deniyelimde gec beni artik ;)
Kaybeden kebabciya goturur...
2006 gp gibi rakam yazıyomu tavanda?