Kosifler fln satıyor aracı ama Mini internet sitesinde fiyat ve modellerde GP bulunmuyor ?
Printable View
Kosifler fln satıyor aracı ama Mini internet sitesinde fiyat ve modellerde GP bulunmuyor ?
Abicim Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermeden binmen dileğiyle..
Güle Güle kullan..
Hayırlı günlerde binmen güzel süreler çıkartman dileğiyle :)
abi hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler valla imrenerek bakıyorum sana çok egzotik araçlarla takılıyosun
güle güle kullanın aracınız çok güzel maşallah :)
Hayırlı olsun çok güzel tercih :)
Hayırlı olsun, kazasız belasız keyifli sürüşler. Amacına uygun bir araç seçimi olmuş :)
Hayırlı olsun abi Maşallah kazasız belasız :)
Hayırlı olsun çok güzel maşşallah.
Buarada arkadaşlar benim bildiği s 175 hp sonrada jcw 211 hp diye hatırlıyorum. gp aradamı kalıyor. bu kaç hp.
Bılgıler cokk tesekkur ederım...:icon_tup:
Bu motora Aem yada baska bır marka daha fıltre kıtı falan yapıyormus,kaputa oturuyormus vs,onlar ıcın ne dıyorsunuz?
Henuz kullanmadım,bırazdan trafıge cıkacagım ancak sway den once 1cm yere yaklastıracagım,yol tutusu denıyecegım.Sonra sway dusunuyorum.
22-yada 25 fazla sert kacmaz mı?Ozellıkle arka tutusu bozup,understeeer da yasatmaz mı?
DV sartmıdır? Cooler yerıne Meth kıtı ıs gorurmu?Ben pıstte kullanıcagım ıcın sınırlarda guc ıstemıyorum,***** yakıtlarımızdan dolayı motor ıcı hararetı cok yuksılıyor.
245hp max yeterlı olur.
Iyı dıleklerde bulunan arkadaslarıma cok tesekkur ederım... Daha ıyılerı sızlerın olur ınsallah..
Murat abi, eski r56 ci olarak ve mevcutta bir kac r56nin projesiyle ilgilendigimden oturu yaziorum :) DR falan degilim yani :D
ben cooper ste 19mm kullandim, kule gergimi soktum o derece farketmisti. Virajli hardcore bir sekilde gp kullanmadim hep duz yol gazladim o yuzden tutusu hakkinda birsey diyemeyecim.. ancak motor hakkinda bir kac fikir verebilirim..
Aem filtre basarili, kutu ici gibi dusun sadece bir fazladan kanal scooptan hava cekio.. Guc farkini olcmek nasip olmadi ancak fiyatina gore BMC yeterli diye dusunuyorum. Ayrica HPler n18 tip motor oldugundan oturu, Aem kitiin borusunu vs kesmek gerekiyor. N14 icin cuk oturuyor..
Ilk ayardan sonra, dvsiz guc alirsiniz. Ancak sonrasinda orjinal valf yirtiliyor. Forge bu isin ustadi.. basinc tuttugundan otusu gidise etkisi oldukca fazla..
Meth kit asiri farkettirir, cooler dolma konusunda CooperS lerde sikinti yasatio.. ama k03slerde bu sorun yok. Hangi jcwye taksak iyi sonuc aldik.
Meth kullanmadim ancak minimum 10 hp aldik 3 aracta (dynodynamics uzerinde).. servis vs konusunda destek olabilirim, mevcutta bizim mini ekibimizin gittigi servisimiz var. Olaya hakimler ve mevcutta 2 adet gpye proje yapmaktalar. Pm den detaylari bildiririm isterseniz :)
Tekrar kazasiz belasiz surusler.. tek deismesi gereken bence egsoz. Eisenmann tavsiye ederim dp ile beraber, akra gereksiz pahali. Yada iskonun ellerinden opsun gpniz :D orjinal susturucu gercekten cok kalitesiz bir ses veriyor dp takinca
Tesekkur ederım ıyı dılekler ıcın ;)
Motor ıcın bılgıler essız,bana numaranı gonderırmısın? Egsoz Akrap ıyı olur ama,karbon kafalar vs ;)
Cooler yerıne meth daha ıyı sanırım?
Bu aksam ılk kez kullandım. Fakat yerler ıslaktı bıraz,aracın altı camur oldu :(
Kısaca;
Arac cıdden sert,otoban ve pıst kullanımı bıraz yumusak,sertlestırılebılır.
Sase cok sadık,ıyı regule edılmıs.
Arac onden ceker ama ılgınc sekılde oversteer surus stılı var. Buda pıstte avantaj.
Egsoz sesı cok sportıf degıl varsa Akrapovıc vs olabılır.
Frenler muhtesemmm....
Vıtes yolları bıraz uzun,shortshıft olabılır.
Lastık yuvarlanma gurultusu fazla alıyor. Aslında bu,kapı-tavan ve motor bolumu yalıtımın ıyı olmasından kaynaklanıyor.
Farlar cok ıyı.
Bagaj kapagı bolumunde gıcırtılar gelıyor,klasık hatch aracların kronık sorunu.
Salterler nostaljık ve sportıf.
BC kullanımı zor.
Kadran ısıklandırması renklı olsa guzel olurdu.
Derı ıscılıgı ve kalıtesı ıyı.
Detay ıscılıgı hatasız sayılır.
Motor performansı ıcın rodajı beklıyorum.
Suana kadar 10 uzerınden 8 alır.
Motor ıstedıgım gıbı cıkarsa 8,5-9 a cıkar benım gozumde ;)
Abi hayırlı olsun çok iyi bi seçim :)
Abi rodaji dp ile yapin, cigerlensin cocuk :D