Benım sozumu bambaska algılamıssınız.
Eger 100 hp alınıyorsa,80 olsun ama saglıklı olsun tarafındayım,yaı 105hp yı kovalamam ;)
Intake kıt satan var mı?
Printable View
Benım sozumu bambaska algılamıssınız.
Eger 100 hp alınıyorsa,80 olsun ama saglıklı olsun tarafındayım,yaı 105hp yı kovalamam ;)
Intake kıt satan var mı?
ya ben naapiim uzman. bide beni düşün:)
Tamam da ben o mesaj ıcın yazmamamıstım zaten :o
Yanı ana fıkrım,1 sec 100-200km yavas kossun ama her zaman o sureyı yapsın:cool:
Buarada ben daha meth kı ve ıntake dusunuyorum,bu sure ıner dıye dusunmekteyım. Yanı -2 egımde sızden algıladıgım ıyı bır sure?
DV degısmelı mı,bır cok kısı degıstırmıs....
Arkadaslar AEM ıntake kıt alıyorum,dogru mu yapıyorum,yorumlarınızı yazarsanız sevınırım.
Ayrıca DV gereklı mı gereksız mı? Aracımda sadece yazılım var ve fıltre olucak. Tesekkurler.
AEM fıltre kıtı hakkında bılgısı olan var mı? GP2 ye montajında sıkıntı yasarmıyım?
Dp ılk denemede yok son denemde var. Cok bır fark hıssetmedım.
Kesmek neysede yaratıcılıgımn ucu acık olmus ;)
Sız yaptınız mı Aem kıt,yardımcı olursanız sevınırım.
Maslak 2. Kisim 3. Sokak AYN Auto.
Bana kendileri yapti, ben ve 3 4 araca daha yaptilar. Kule gergisiyle oluyor sadece nasil istediginiz onemli.
Scoop kesmek bir cozum, ancak yaratici dedigimi sadece onlar tarif edebilir :)
makine güzel hayırlı olsun.pistte iyi iş yapar setup oturursa.sadece yazılım için süre fazla iyi geldi bana nasıl gidiyo öyle anlamadım :) dv dışında cooler ve meth olursa iyi olur pist için
İntake için para önemli değilse , M7 AGS-R Carbon bence çok iyi kesinlikle tercih edilmeli..
Murat abi hep kendine çalışıyorsun, hani bize yazılım haniiiii?
Custom kit candir diyorum abi:)
Aracın orjınalınde degılde Em den kesılıyorsa sorun yok ;)
Bana numaranı yazarmısın,sıze bır kac sey danısacagım.
Ben aracı ılk stok denedıgım de 12 ler suprız olmaz ama 12 altı cıkarsa ne ısmarlarsınız demıstım ;) kesınlıkle cooler a ıhtıyac var ve meth kıt yada yakıtla net soyluyorum 11 altı yapar ancak pıstte yuruyemez. Isınıyor hemen...
Olsa,onlarca bekleyen var :(
Custom nasıl yaparız kı ama kesmeden bıcmeden?:soru:
100-200 denendiği güne ait kadran videosuda varmı acaba? bu setup ta 12sn.altı çıkması çok ilgimi çekti:)
Catir catir isinan iki yerin ustune aem cai yapmis .Emme yerinin ustune filtre ve kutusu,filtreye hava giris yeri turbonun ustu (ki ne yapatsaniz yapin scooplar yamuluyor zamanla )artik nasil bir materyelse nasil bir ham maddesi varsa.Gaza oturdun mu soguk hava sikisik trafikde yandim Allah .Benim bildigim cai de ilk iş giris sicakligini dusurmek tum yol kullaniminda motora soguk hava iletmek ..Aem yok iken ddm vardi kimse almadi butun miniciler hepimiz yurt disi parca aliyoruz ugrasiyoruz ben almadim alani bilen var mi ddm .Aem cok iyi mi?
edit : Ayni yere cok ornek var ve hepsi kozmetik .Özgür GP sitesi varken cok guzel bir topik yapmistim r56 S serisi icin cai secenekleri diye butun filtreler vardi .
O muhabbetlerden haberim yok ama o süre sadece yazılımla çıktıysa tahmin ettiğimden iyi gidiyomuş demekki :) meth kit ve cooler olursa çok limitini zorlamadan ciğerine kadar açmadan güzel bi ayarla pistte dönülür gibime geliyo,bide çok iyi intake şart anlaşılan.1 kere yapın ama olabilicek en iyi filtre sistemi olsun