User Tag List

Sayfa 9/13 İlkİlk ... 7891011 ... SonSon
229 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Yeni Hobim; Mini GP ;)

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arac duz vıtes olmasa cekerdım ama ıkı elde dolu olunca olmuyor. Gopro gıbı sabıt bırseye ıhtıyacım var.
    Aem konusundakı ılk cıddı yorumu aldım sanırım. Ayhan sanırım ısmınız ddm ıle ılgılı bılgı nereden alabılırım?
    Yıgıt;Gp ıyı yuruyor,ınan boyundan 1 gomlek fazla yuruyor. Sanırım dbn almasam suphelı bakan cok olurdu
    Pıstte bu ayarda donmem yada bu ayarda olucaksa cooler sart,ne ısınıyor be arkadas,ıntake kıt oyuzden ıstıyorum.
    Kesınlıkle haklısın,1 kere alınmalı ama tam olmalı...

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayhanas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Catir catir isinan iki yerin ustune aem cai yapmis .Emme yerinin ustune filtre ve kutusu,filtreye hava giris yeri turbonun ustu (ki ne yapatsaniz yapin scooplar yamuluyor zamanla )artik nasil bir materyelse nasil bir ham maddesi varsa.Gaza oturdun mu soguk hava sikisik trafikde yandim Allah .Benim bildigim cai de ilk iş giris sicakligini dusurmek tum yol kullaniminda motora soguk hava iletmek ..Aem yok iken ddm vardi kimse almadi butun miniciler hepimiz yurt disi parca aliyoruz ugrasiyoruz ben almadim alani bilen var mi ddm .Aem cok iyi mi?

edit : Ayni yere cok ornek var ve hepsi kozmetik .Özgür GP sitesi varken cok guzel bir topik yapmistim r56 S serisi icin cai secenekleri diye butun filtreler vardi .
    Ayhan, emmenin oldugu yer nasil cayir cayir anlayamadim ama 6 7 farkli arabada ve rekor guc alinan R56larda AEM kullandik. Bizzat kendimde kullandim.
    scoop baglantisiyla max soguk hava alimi sagliyor ve herhangi bir aciklik yok (filtre sicagi cekemez) Heatshield in yarari uste takilan scoop kanalindaki plastigi eritmemesi.. Yoksa motor icerisinde dolasan sicak tabiki var

kesme islemi kolay bir cozum, 1.5 cm kesiliyor. Kule gergisiyle olmasi icin soyledim.
    2. Yontemi yarin sanayideyim, bizzat canli gosteririm. Sicak hava cekebilecegi herhangi bir nokta yok. DDM eger ayni mantiktaysa o da is yapar.
    Hayalini kurdugum tek filtre GrouppeM di. Insallah yeni arabada alacagim. Ama AEM fiyat bulunabilirlik ve performans olarak, kendi tecrubeme gore saglam guc veriyor.

OZ'un yaptigi 2 adet saglam guclu jcw var. AEM filtreli.. Ayrica Onurun gri JCW var o da AEMli..
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

sınan karayel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah kazasız belasız
    Ekn garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayhan, emmenin oldugu yer nasil cayir cayir anlayamadim ama 6 7 farkli arabada ve rekor guc alinan R56larda AEM kullandik. Bizzat kendimde kullandim.
    scoop baglantisiyla max soguk hava alimi sagliyor ve herhangi bir aciklik yok (filtre sicagi cekemez) Heatshield in yarari uste takilan scoop kanalindaki plastigi eritmemesi.. Yoksa motor icerisinde dolasan sicak tabiki var

kesme islemi kolay bir cozum, 1.5 cm kesiliyor. Kule gergisiyle olmasi icin soyledim.
    2. Yontemi yarin sanayideyim, bizzat canli gosteririm. Sicak hava cekebilecegi herhangi bir nokta yok. DDM eger ayni mantiktaysa o da is yapar.
    Hayalini kurdugum tek filtre GrouppeM di. Insallah yeni arabada alacagim. Ama AEM fiyat bulunabilirlik ve performans olarak, kendi tecrubeme gore saglam guc veriyor.

OZ'un yaptigi 2 adet saglam guclu jcw var. AEM filtreli.. Ayrica Onurun gri JCW var o da AEMli..
    Kerem .Standart filtrenin yerine takilmiyor mu aem şimdi sen orasi isinmiyor diyormusun.Benim fikir sabit filtre ordan tasinmali su tanki ile yer degistirmeli uygun fiyatli yeterli olcude filtre ,yalitimli bir kabinde is yapar. Bu durumda hangisi daha cok soguk hava ceker .Aemli varsa var kerem beni kimin kullanip kullanmadigi cok ilgilendirmiyor fikrimi yazdim seninde fikrini yazdigini dusunerek.

Bu arada ben DoS cai kullaniyorum belirteyim oda K&n ama on camin ve sol farin ordan soguk cekiyor .

Urun temsili resim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar selamlar;
    BMC de boyle bır kit var,unıversal ancak alınan guc cok cok tatmınkar. 8,4hp almıslar. Ilk grafıkde 19,6hp almıslar onu pek anlamadım?
    8 hp bıle fıstık gıbı,bana yorumlarınızı aktarırsanız cok cok sevınırım...
    OTA - OVAL TRUMPET AIRBOX ACOTASP-19 | BMC AIR FILTERS
    @Kekuti* @ayhanas ve fıkrı olanlardan yorum beklıyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar AEM kıt alacagım ınsallah.
    Buarada Cooper yada JCW de DV kullanan arkadaslar var mı?Tuner lar tavsıye edıyor,tecrube eden varsa lutfen paylasabılır mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    AEM kit dun itibariyle gelmis,haftaya takicagim insallah. Ayrica meth kitinide takicagim ancak oncesi ve sonrasi yapicagim icin,ilk intake sonra meth...

ahmetmalcok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    masallah cok siki , ve dahada iyi olmaya devam edicek gibi ist park tur zamanini merakla beklyiorum iyi eglenceler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ayhanas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kerem .Standart filtrenin yerine takilmiyor mu aem şimdi sen orasi isinmiyor diyormusun.Benim fikir sabit filtre ordan tasinmali su tanki ile yer degistirmeli uygun fiyatli yeterli olcude filtre ,yalitimli bir kabinde is yapar. Bu durumda hangisi daha cok soguk hava ceker .Aemli varsa var kerem beni kimin kullanip kullanmadigi cok ilgilendirmiyor fikrimi yazdim seninde fikrini yazdigini dusunerek.

Bu arada ben DoS cai kullaniyorum belirteyim oda K&n ama on camin ve sol farin ordan soguk cekiyor .

Urun temsili resim.
    Ayhan, neden sinirlendin anlamadim Neyse, demek istedigim sudur..
    Emme manifoltundan soguk gecer sicak deil, yani kutu sicakligi emmeden(alttan degil), ust kapagin oldugu kisimdan alir.
    O kisimda haklisin, belki ust kapak motor ile arasina bir heatshield yapilabilir ancak, turbo yani inan daha sicak. Bastiginda max soguk havayi cekecegine eminim, ancak GPde bunu yapmak neredeyse imkansiz.. (filtre borusu uzeri sensorleri incele fazla custom..)

DoS u kullanan acikcasipek fazla tanimiorum senden baska, ancak R53 gibi Baby scoop muhabbeti 56da olmadigindan, kendimce pek faydali oldugunu dusunmuyorum..

Dusuncene saygi duyuyorum, ancak duran trafikte turbo yani, filtrenin mevcut yerinden daha cok isinir... Ben testlere gore konusuyorum, seni ilgilendirir ilgilendirmez.. Neden sinirlendin anlamadim? Ters birseyde yazmadim

Sevgiler
    Kerem

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    AEM kit dun itibariyle gelmis,haftaya takicagim insallah. Ayrica meth kitinide takicagim ancak oncesi ve sonrasi yapicagim icin,ilk intake sonra meth...
    Ben methden once Intercooler denemeniz taraftariyim Murat bey..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkur ederim,insallah.
    Kerem seninle konustugumuzda İkisi arasinda meth secmistik? Cooler da alayim mi ustune? Neyi tavsiye edersin?
    Aqumist ile konusmamizda,tek basina yeterli olucagini soyledi,aklim kaldi simdi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aksam hizlanma videosu cektim.
    İntake oncesi ve sonrasi yapacagim,bakalim nekadar ise yariyormus.
    Bir el direksiyon,diger el cep teli ve vitesle ugrasiyor. Bazen sol elime alip oyle atiyorum vitesi
    3 den 4 e erken,5e gec atiyorum,kusura bakmayin. İyi kotu bu kadar oldu.
    80-230km kadran hizlanmasi;
    BORKED

Link

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah abi. Güzel işlere imza atacağa benziyor. Yalnız bu dönemde seninle biraz rekabet edeceğiz sanırım, megane225 aldım bende
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tesekkurler,pistte her turlu rekabete acigim,insana heyecan veriyor bu tatli seyler.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Artık Rolling lazım Murat abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok yahu once pist.Ama sen merak ediyorsan cikariz tabiki,bana fikir cok verdin
    Roll zamaninda cok duzenlerdim. En son Gtr varken oldu,sanirim turboyla motorla denemistim. Ama sadece 1'er kez yaptim sahipligim suresince.... Sanirim yasla alakali,ahh 90'li hatta 2000 in basindaki yillar...

Jeandan-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tesekkurler,pistte her turlu rekabete acigim,insana heyecan veriyor bu tatli seyler.
    Sizin kadar tecrübeli değilim tabi, birkaç istanbulpark tecrübem var. Önerilerinize açığım, yeterki rekabet olsun
    .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tabıkı,bu ısler tecrube paylastıkca cogalır.

Powerhipts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kazasız belasızz

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)