berkay gsi la takas edelim bunu.altı üstü neyse anlaşırız. Böyle bir araba arıyorum abime.
berkay gsi la takas edelim bunu.altı üstü neyse anlaşırız. Böyle bir araba arıyorum abime.
Ali's Detailing Garage / Erenköy
Hayırlı olsun bu f kasalar gerçekten uçak uçak ama çok alçak bizde 98 hb GLS si vardı aynısı yalnız 98 bide hb lacivert iki kişi (babam - ben ) setten yan geçtiğim halde sürtmüştü gerçekten çok alçak basarken bunu göz önünde bulundurman gerekir ama araba hakkını veriyor yani MAŞALLAH kazasız belasız cezasız kullanman dileğiyle
Bundanda güzel şeyler bekliyoruz
Teşekkür ederim , normalde yarın basıcaktım ama biraz daha beklemeye karar verdim. İnşallah aklımda olanlar ;
App plaka , corsaya taktığım h gtc lipi , sadece ön tarafı 5 6 cm indiricem , orta susturucuyu iptal ederim yine , aynalı cam filmi, amerikan park vs diye devam eder![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
Evet bugünde bayağı urastım yoruldum
-Toyota dan kalan bass amfimi bagaja koydum , kablo alana kadar süs olsun diye duracak
-Bu soğukta yine dayanamayıp lastik yazıları ile uraştım. Bence yine honda gibi güzel de oldu.
-En son orta susturucu ve katalizörü söktüreyim dedim ama demez olaydım. Polisle sıkıntı olmadan az ses çıksın istiyodum 1500 devirde bile baya ses yapıyor. İnşallah yakalanmayız
Buda Egzost videosu ;
https://www.facebook.com/photo.php?v...=video_comment
Buda sabahtan 1 kare ;
Yıkandıktan sonra ;
![]()
1978 Opel Manta & 1990 Opel Kadett GSİ
evet lastik yanağı kalın, orjinali 195/55 olacak herkes gibi 60 takmışlar sanırım. yerinizde olsam 185/55 takarımmaşallah güzel omuş
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Adım adım güzelleşiyor Maşallah kardeşim app şart![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)