Anlatım gercekten cok ıyı olmusHayırlı ugurlu olsun
Ben de ne zamandır bekliyordum bu ismin hakkını tam olarak ne zaman verceksiniz diehehehe
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Okurken kendim almış gibi sevindim haa![]()
Hayırlı uğurlu olsun.
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
maaşallah bu haliyle bile harika görünüyor 200 avantBugünde benim dükkanın az aşagısında bir audi 200 duruyordu yıllardır akşam üzeri bi çekici geldi yükledi gitti.... Hayırdır audi 200 ler piyasamı yaptı yoksa bu ara
![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Hayırlı olsun abi, demek farlar bunun için
Diğer farda gelmiş, ben yoktum komşuya bırakmışlar. Yarın alırım![]()
Evet nerde kalmıştık???
Öncelik Onur Goyunc kardeşimize çok teşekkür ediyoruz. Arabanın Farlarını ve sinyallerini o Almanyadan getirecek bana.
Bir kere motorun parça derdi yok.
VWAG olduğu için , parçaları çok rahat bulunuyor. Ankara Türkyılmaz ve Atılgan VW de herşeyini buldum.
Mesela internette arasan bulamazsın ama Orjinal MLS multi layer steel conta'yı Atılgan VW den aldım :
Sonrasında Japon ile yapıştırılan genleşme kabımızı değiştirdik. Gene Atılgan VW sağolsun sıfır genleşme kabı ve kapağını temin etti:
![]()
kim yapmışsa iyi olmuşhayırlı olsun..
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
Anlatım çok güzel olmuşEksiklikler tamamlanınca ve ,işlemler bitince ortaya Keyifli bir şey çıkacağı kesin.Hayırlı olsun
Valla bayılıyorum böyle araba toplama canlandırma konularına. Merakla takip ediyorum![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)