Nerede kalmıştık? Devam edelim mi?![]()
Şimdi öncelikle aracı çalıştırdığımızın 2. günü Sevgili Anıl Öztrak ve Bekir Başkal biraderlerim bana sürpriz yaparak arabayı iç-dış-alt-üst yıkatmışlar. Ben leyleği havada gördüğüm için sürekli şehir dışındayım. Mesela size bu kalbimden geçen satırları yazarken İzmir havalimanındayım...
Yıkatmaları ile araba adama döndü böylelikle. Kendilerine çok teşekkürlerimizi sunuyorum![]()
![]()
İnsanın böyle iki dostu-ortağı olması çok güzel , bizim arabalarımız zaten ortaktır. Sen ben yoktur...
Sizleri adam gibi temizlenmiş araba resimleri ile başbaşa bırakayım. Resimleri 1366x768 yükledim Muştu için. Gözleri görmüyor, ihtiyarladı artık...
![]()
Şimdi resimlere baktığınızda , 1990 ların taksici staylası tahta direksiyonu görebilirsiniz. Daha arabayı almadan bu direksiyonu çıkartma planlarım vardı.
Sağolsun Amerika'lı Turbo&Quattro abimiz çığlıklarımı gördü ve hemen obama'nın uöağı ile yolladı (şaka la şaka gittim babasının evinden aldım. Gerçi babası bana önce BMW direksiyonu verdi , az daha arkaya RS2 değil ///M yazacaktım)
Böylelikle muhteşem S4 direksiyonunu aldım. Tabii dişi uymadı , onu da çözeceğiz bir ara. Freze lazım bu cumartesi çözeriz onu...
Bknz Bifor and Aftır :
![]()
5 silindir sesi kim istiyordu?
Gerçi osuruk gibi çıkıyor ses. 1. 2. ve 3. sustucular iptal , sadece son susturucu var. Onun da içi patlak. Yine de şimdilik dinleyin.
Bu arada fabrikasyon arkaya 2 tane 50lik boru gidiyor DP'den itibaren , ona dokunmayacağım...
https://www.facebook.com/photo.php?v...18388136072442
eyvaaaah gürseli de kaybedioz demektir. Hacı naaptın sen yaa. Kolay gele valla.
IN BOOST WE TRUST
Olum bütün işi Anıl la Bekir halletmiş sen ne yaptın ayıptır sorması
Maşallah güzel olacak hadi bakalım bekliyoruz gerisini dört gözle.
1.4 TSI GTX28 Loading...
abi maşallah çok güzel ilerliyor
EMC toplantısına gelemedim bu kez inş. başka sefere avant'ıda bekliyoruz![]()
tuşla devreden çıkan esp tamamda abs nedirmaaşallah böyle nadir araçların değer görmesi hoşuma gidiyor Allah utandırmasın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)