hangisi ışığın compact mı
Printable View
Satılığa çıktığı gün yana yana ilan açıp aracıma üstüne nerden kredi alsak diye arayışa girmiştim :) Valla sattırmam başkasına benim olsun o :Deli: :(
Işık abi , kazasız belasız sürüşler valla go-kart gibi tutuyordur heralde sizinki.. İşlerimiz düzelse gelicem çanakkaleye kapında yatıp kalkıp ikna etmeye :rolleyes:
Benim araba daha satılmaz Allah bi sıkıntı vermezse, koyar kenara brandalarım durur.
İyi dilekleriniz için teşekkürler, daha iyileri sizlerin olsun inşallah.
Şu anda bu araba var en makul
Connecting site...
ama boş :)
Benim arabanın fabrika çıkışı aynı donanım :)
mercek ve xenonlar sonradan orjinalle aynı şekilde açılıp yapıldı:) fonksiyonel direksiyon tuş takımı takılıp beyinden aktif edildi..Digital klima kontrol manuel sökülüp takıldı :)
bunlar yapıldı şöyle sorunlar oldu
far yıkama olmadığı için far orjinal xenonlu olsa bile muayenede sıkıntı oldu xenonsuz far aradık bulduk taktık :)
cruise iyi çalışıyordu
digital klima kumandasıda sanırım manuele göre 2 motor fazlası olması gerekiyormuş biraz eksik kumanda ediyordu :)
Ancak bende aracı full donanım istedim hep bu şekilde full donanıma kavuşturduk ufak tefek sıkıntılarla tabi :)
ilandaki araç için
öncelikle orjinal jantları nerde sorulabilir
daha sonra
Fonksiyonel direksiyon tuş takımı
Farları orjinal mercekli yapmak
Digital klima kontrol ünitesi
Bugün desen uğraşcak enerjim yok :) ama hem temiz hem az kmli hem ekonomik hemde full donanımlı bir compact beklemek baya uzun sürebilir :)
O zaman benim çektiğim fiyat çok normal :D
http://www.techturkey.com/forum/otom...i-compact.html
donanımlı ve temizi bi elin parmaklarını geçmez sanırım çünkü ben bayadır bakıyorum yok :/
aklınızda bulunsun 33-34 bin e falan verebilirim, acelem yok :) Zevk alarak kullandığım bir araç.
Bir çift oem xenon far var bende çiftini 1000TL'ye veririm.
Ben farları parlatsınlar diye verdim içini de açıp yıkamışlar mercekte ve camlarda su lekesi bir de nikelajlarda atma olmuştu sıfır takım alıp taktım, bunlarda da sorun yoktu söktüğümde herşeyi faal :)
arar tararken ilanı buldum gerçekten hiç bi masraftan kaçılmamışsın helal olsun . o kadar emeğin var arabada binebildiğin kadar binmek en doğrusu gerçekten.
bu arada ziebart yalıtım diyor bu ses yalıtımı mı faydası oluyo mu yoksa altı çürümesin die yapılan bişey mi ?