Su almaması için mastikle yapıştırırsınız olur, mercekli oem xenon farlar herşeyi üstünde
Printable View
Bende 5 yıldır fabrika çıkış iç dış m paket compact var, dijital klima, fonksiyonel direksiyon, recaro koltuk, sunroof, asc vs... topaz mavi diye geçiyor renk, yakında satıcam ben de. Bu paralara böyle rahat, huzur aracı yok sanırım.
Ac schnitzer paketlisi bence çok daha iyi, bir ara ilanlarda vardı TR'de 1 tane. O yuvarlak hatlarını biraz kırmıştı..
hatırlıyorum mecburiyetten satıyorum demişti satan arkadaş birazda üzgündü. Sonra vazgeçti sanırım güzel araçtı direksiyonu dışında bi M koltuk değildi sanırım. bu paralara artık fiesta bile vermiyolar bence fiyatına göre en kaliteli en keyifli ve en prestijli araçlardan biri üstelikte 2003 2004 model çok eskide değil
Compact kullanicılarının yorum ve görüşlerini bekliyoruz
Fabrikasyon M e39 um vardı bunu bilseydim her akşam yatar altına bakardım :) valla ben takılmıyorum 17 orjinal bmw jantları para değil m2 ler vs. Ki satmasaydım e39 u kesinlikle yay almam gerekliydi.. Direksyonda airbag aynı 300 500 lira veriyosun üzerine tamamdır.. Neyse gönlüne göre bulursun inşallah
Kesinlikle m paketlisi al, yine soyluyorum, bu paraya bu kadar modeli yuksek, konforlu, guzel gorunumlu araba yok, benim aracin ici e46 m3 ten farksiz tamam gitmiyor yarisi kadar bile :) ama seviyorum, bu arada yakit baya yakar , sehir ici iyi gunundeyse 11-12 lt dur kalk basmali kullanimda, sorunuz olursa yanitlarim resim de eklerim.
Resim eklerim kisa surede, konusu filan hic acmadim, 316ti benimki, hacim bunlarda 1800 cc olmasi lazim, uzun yolda gidis cok rahat, sabitle 120 km.ye , keyfine bak. Aracim şu an 170xxx km.de , 100 bin civari aldim 5 yildir bende ,motora şu kronik sorundan dolayi takilmasi gereken parca aldigimda takiliydi, kontrol ettirmistim, rutin bakim haricinde, yakit gostergesi bozuldu, benzin depo kapagi bozuldu o kadar. Hic lpg takilmadi bu arada, aldigimdan beri bugunun parasiyla 35 bin benzine gömmüsümdür :) en buyuk masraf bu
Compactların beyazı da çok tatlı duruyor
Bir de 3.25 pek bulunmuyor heralde bi zamanlar mavi bi 25 vardı smg ama şimdi kimde bilinmez topaz maviydi sanırım