öncelikle merhaba tech ailesi aranıza yeni katıldım sıfırdan beri bizde olan aracımı zaman içersinde biraz değiştirdik 2006 model 1.4 16v 80.000 iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum
![]()
öncelikle merhaba tech ailesi aranıza yeni katıldım sıfırdan beri bizde olan aracımı zaman içersinde biraz değiştirdik 2006 model 1.4 16v 80.000 iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum
![]()
maşallah değişik ve guzel olmus bence.. ama daha farklı bi jant daha iyi olabilir..
Farlar çok güzel olmuş maşallah
...
Maşallah. Allah kaza bela vermesin. Tipi çok komik geliyor bana bu arabanın hep.
Jant ve plaka dışında güzel duruyor.
Ben çok seviyorum şahsına münhasır bir tasarımı olduğu için.. Bence OEM 16' privilege jantları olabilir..
Connecting site...
jantlar boylede guzel ama daha guzel bi jant olabilir bide en on cama film olsa bi başka olurduçok guzel olmuş kazasız belasız
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
Bi akşam 2000 model 1.6 benzinli spor amortisör ve yeni michelin spor lastik taktırdığım yere yakın hatchback ford focusumla muğlanın dağlık ormanlı ve virajlı yollarında gazlaya gazlaya gidiyordum. virajlara bi girişim var nerdeyse yanlıcam. frenleri son anda yapıorum vs kelle koltuk gidiodum özetle. Derken Arkama iki tane far yapıştı basıyom basıyom adam sola çıkyo sollicak beni ama yol çok virajlı. o bastıkca bende yapıştırdım. o arada içimden düşünüyorum bu adamın çoluğu cocuğu yok heralde diye . Neyse fazla uzun sürmedi adam bana sapladı geçti gitti. o arada baktım bu araba neymiş abi diye. reno modus çıktı arkasından yetişeyim dedim ama nafile adam kayboldu gitti. şaşkınlıkla karışık bir moral bozukluğu içinde yoluma efendi efendi devam ettim. sonra gece boyu bu olay aklımdan çıkmadı gözüme uyku girmiyo atladım arabaya bütün oraları gezdim arabayı park halinde buldum metalik yeşildi. yanında 1.4 16v yazıyordu ve stockdu araç. sağa sordum sola sordum bu arabanın sahibi kim diye kimse bilemedi. adamı bulamadım. kimse tanımıyormuş 09 plakaydı sanırsam.
özetle bu aracın yol tutuşu nasıl idris kardeşim yoksa direksiyonda Sébastien Loeb mi vardı
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Gayet güzel olmuş, jantlar gözden geçirilebilir fakat uymuşlar, bir eleştirim olacak, şimdi JDM Japanese Domestic Market demek aracınız ise Fransız, neden Japon parçaları ile ilgili bir yazıyı Fransız aracınıza yakıştırıyorsunuz, yanlış anlamanızı istemem siz vasıtası ile tüm Japon olmayan araçlara bu stickerları yapıştıran arkadaşlar kasıt. Araca maşallah, kazasız belasız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)