Maşallah sinan abi
Printable View
Maşallah sinan abi
en yakın zamanda bi organizasyon yapalım o zaman ..
Masallah sinan abi H bindigim en zevkli araçlar arasindadir hemde liste basindadir :) senin elinde de guzellesti gittikçe maşallah tekrar :)
kocaman bi maaşallah sinan abi facei kapadığımdan beri takip edemiyorum seni artık ama imrenerek baktıgım bi araba kazasız belasız bu arada slx fişkiyeleri kaba durmuş abi yap guzel olur demiştim sana face açıkken ama sarı renkte biraz kaba olmuş abi ya sokmen isabet olmuş vallahi kazasız belasız abi :)
maşallah şöyle komple orjinal 106'lardan çok daha fazla keyif alıyorum:) yalnız kendi şahsi fikrim okadar orjinalliğe cupra lip olmamış.Kazasız belasız sürmek dileği ile :)
sinan abi yeni gördüm maşşallah :)
masallah boncuk mubarek :)
Maşallah sinancım çiçek çiçek
Allah kaza bela vermesin kardeşim.
kocaman maşallah kardeşim. bu aracın ilk sahibi adanada öğretim görevlisimiydi ? 01bn plakalı
maşallah sinan.Allah kaza bela vermesin
Son değişiklikler yerinde olmuş, Maşallah.
sat gitsin artık şu külüstürü elinde kalacak bak :)
Saol aşkın..bu aracı çok seviyorsun sen farkındayım :)
Teşekkür ederim ahmet :) Fİskiyeler söküldü :icon_tup:
Teşekkür ederim.Lip fena durmadı :D
Saol seçkın :)
Allah razı olsun
Teşekkürler yusufcum :)
İlk sahibi polis memuru idi bu arada yanlışın var araba ıstanbul arabası hiç plaka değişmedı :)
Teşekkürler :)
Eyvallah !!!
Kıyamam ona ben emre abi :)
Abi mk2 jantları çok daha iyi duruyordu bence , ama bu araba efsane gerçekden km kaç binde şuanda
- Harika gerçekten. Gti'lara en çok yakışan renk bence. Gerçekten aracın kıymetini bilmişsiniz. Kondisyonu sıfırdan farksız neredeyse. Nazar değmesin, kazasız belasız inşallah...
Masallah Sinan Abi çiçek gibi...
masallah guzel duruyor depo da full bu arada:D