Maşallah sinan abi
en yakın zamanda bi organizasyon yapalım o zaman ..
KESER DÖNER SAP DÖNER; GÜN OLUR HESAP DÖNER...
Masallah sinan abi H bindigim en zevkli araçlar arasindadir hemde liste basindadirsenin elinde de guzellesti gittikçe maşallah tekrar
![]()
kocaman bi maaşallah sinan abi facei kapadığımdan beri takip edemiyorum seni artık ama imrenerek baktıgım bi araba kazasız belasız bu arada slx fişkiyeleri kaba durmuş abi yap guzel olur demiştim sana face açıkken ama sarı renkte biraz kaba olmuş abi ya sokmen isabet olmuş vallahi kazasız belasız abi![]()
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
maşallah şöyle komple orjinal 106'lardan çok daha fazla keyif alıyorumyalnız kendi şahsi fikrim okadar orjinalliğe cupra lip olmamış.Kazasız belasız sürmek dileği ile
![]()
Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.
Belly Detail
Maşallah sinancım çiçek çiçek
Allah kaza bela vermesin kardeşim.
kocaman maşallah kardeşim. bu aracın ilk sahibi adanada öğretim görevlisimiydi ? 01bn plakalı
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
Son değişiklikler yerinde olmuş, Maşallah.
Saol aşkın..bu aracı çok seviyorsun sen farkındayım
Teşekkür ederim ahmetFİskiyeler söküldü
Teşekkür ederim.Lip fena durmadı
Saol seçkın
Allah razı olsun
Teşekkürler yusufcum
İlk sahibi polis memuru idi bu arada yanlışın var araba ıstanbul arabası hiç plaka değişmedı
Teşekkürler
Eyvallah !!!
Kıyamam ona ben emre abi![]()
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Abi mk2 jantları çok daha iyi duruyordu bence , ama bu araba efsane gerçekden km kaç binde şuanda
- Harika gerçekten. Gti'lara en çok yakışan renk bence. Gerçekten aracın kıymetini bilmişsiniz. Kondisyonu sıfırdan farksız neredeyse. Nazar değmesin, kazasız belasız inşallah...
Honda Owners Never Drive Another
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)