maşallah çok güzel olmuş gerçekten
ben de düşündüm modus u ekonomik olmasından dolayı ama rahat yükleyemem diye vazgeçtim
maşallah çok güzel olmuş gerçekten
ben de düşündüm modus u ekonomik olmasından dolayı ama rahat yükleyemem diye vazgeçtim
Teşekkürler
Arada resim atıyorum instagramda bile yapılı modus olmadıgı için dikkat çekiyor ; su an tatmınkar fakat biraz kalabalık bir sistemım var belkı ust seri midlere vs geçerek sadeleşme yapabılırım ;teşeşkkürler
Görmesini bizde cok isterdik ; Teşekkürler![]()
eyw kardeşim ; az daha az daha basalım derken kıvama geldi
Teşekkürler ; bende ekonomık + full donanım (sunroof + cruise gibi ) olmasından tercih etmiştim ama yukleme işi bıraz emek ve sabır isteyen birşey oldu
EE 2100 Modus 1.5 dCi -->
BZ 9640 Fiesta 1.4 TDCİ-->
DK 9104 Megane 1.5 dCi 105 -->
D 6222 Megane 1.6 dCi Gt-line Energy
yaptıkların cok kaliteli gostermıs ayrıca jantlar mukemmel olmusTakip ediyorum diger yerlerdende
![]()
T r u t h i n e n g i n e e r i n g
Kardeşim makine çok gergin,yine zımba gibi maşallahGünden güne eklemeye devam ediyorsun
Okulda devamlı gördüğüm bir modüs var tamponları vs boyasız modelden,geçen arkadaşlarla ne çirkin duruyor şu diye konuşurken senin aracın fotoğrafları gösterdim şok oldular
çok farklı bir olay yarattın cidden
elinize kesenize bereket.farkı yaratmışsınız.
microhatch C1 ist.park 3:00,54
https://www.youtube.com/watch?v=C1K8fwGhcsA
https://www.instagram.com/c1_bvb973/
teşekkürler kardeşim ; Şok etkısı yaratıysam ne mutlu![]()
teşekkürler ...
Konu guncel olmusken ufak eklemelerın guncelını cekeyım
Orjınal kalıp rennault sport guneslık yazısı
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Arkaya 20mm Flanş takvıyesı yaptım ; 205 45 17 lastıklerle kaba durunce arkayada 195 45 17 ye gecıs yapıldı
Flanş fotoları hava muhalefetı nedenıyle ıdaretenlık![]()
[IMG][/IMG]
Merhabalar, bende Modus ailesine yeni katıldım. Arka üstteki Racing Spoiler Spoiler çok güzel yakışmış. Benim araba da ateş kırmızısı. yakışacağına inanıyorum. Modus aksesurlarını fazla bulamıyorum piyasada. Racing Spoiler Spoiler ı nereden temin edebileceğimiz konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Saygılar.
Güncel Olsun ; After -Before King![]()
![]()
Modus Rs mübarek, maşallah kazasız belasız. Tek gözüme takılan ön lip, kırılmıyor mu abi o şey o alçaklıkta![]()
Maşallah gerçekten çok çok iyi ya jantlara söylenicek bir şey yok kazasız belasız![]()
Evrim geçirmiş jantları da çok yakışmış zevkinize sağlık
süper tek kelime daha öncede yorum yaptığım bir konuydu eline koluna emeğine bütçene sağlık
Şüphe , tek gerçektir ...
Gecen hafta 4 senelık yolculugumuzun sonuna geldik ; aracımı sattım
Yapılanlar aslında yapılmıcak hiçbir arana yoktur niteliği taşıyor bence ; ki hala daha yapılıcak neler vardı benım gözümde
buda son pozumz olsun ....
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)