Çok teşekkür ederim kanka Allah razı olsun :)
Hepinizden Allah razı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Dünya malıyla havalara girmekte neyin nesi ferrarisi olanda ekmeğe muhtaç olanda 2 karış mermere 4 satır yazı olucak sonuçta :)
Printable View
Çok teşekkür ederim kanka Allah razı olsun :)
Hepinizden Allah razı olsun Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Dünya malıyla havalara girmekte neyin nesi ferrarisi olanda ekmeğe muhtaç olanda 2 karış mermere 4 satır yazı olucak sonuçta :)
Kardeşim Maşallah coilover lip falan harika olmuş kesene bereket.
Aldığın gün dün gibi aklımda dört dönmüştük arabanın etrafında boya makinesiyle inanamayıp bir tur daha atmıştık :D içi dışı tertemiz evladiyelik araban var Allah nazardan korusun. Bekliyoruz en kısa zamanda kop gel :)
kazasız belasız maaşallah s2000 sanırım en buyuk hayalim :)
ben bu arabanın ilanını gördüğümde katliyam demiştim sen sanat eseri çıkarmıssın kazasız belasız hayırlısıyla bin darısı başıma inşallah :D
Gel kanka gel geçen de ben yoktum özledim :)
Hayırlı uğurlu olsun , darısı bize olsun :D :D Maşallah...
Allah razı olsun hepinizden darısı tüm isteyenlerin başına :)
Hayırlı uğurlu olsun. Umarım bize de bigün nasip olur s2000 sahibi olmak :)
Masallah Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin :)
Hayalimdeki araba :) Bizim hikayemizde inşallah sizinki gibi olurda kısa sürede S2ooo e bineriz :) Bu arada alabileceğiniz en temiz S2k'dan birini almışsınız. Allah kaza bela vermesin...
Allah razı olsun hepinizden Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah :)
maşallah kazasız belasız inşallah.
Masallah Masallah Bende Yakindan Gordum Biraz Ugrastirdi Seni Ama Olsun Ins. EMEGININ karsiligini Alirsin :) Berkinle Birlikte Nice Gezmelere ins.
Maaşallah Allah gönlüne göre versin. Hayırlı olsun.
Bir de o kızla evlen :)
Allah kaza bela vermesin . Son haliyle park ormandaki kapalı garaja geri geri girmeye devam gibi görünüyor :) , bu konuda peugeot size çok çektirdi :D
Maşallah kazasız belasız :)
güle güle kullan hayırlı olsun
Kuzencim kazasız belasız bin inşallah. ;)