Maşallah basılınca kendini daha güzel göstermiş :) s2000 sahibi olmak için umutsuz bakmana karşılık aklıma yazdığım bi söz " imkansız diye birşey yoktur " :)
Printable View
Maşallah basılınca kendini daha güzel göstermiş :) s2000 sahibi olmak için umutsuz bakmana karşılık aklıma yazdığım bi söz " imkansız diye birşey yoktur " :)
Maşallah Allah gönlüne göre vermiş kazasız belasız iyi günlerde kullanman dilegiyle :)
Maşallh kazasız belasız
Allah nasip ettirmeyeceği bir şeyi hayal ettirmezmiş, maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...
ince eklemelerle on numara olmus...
kardeşim benim Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanman dileğiyle :)
güzel araç bilinçli kullanıcı ve bilinçli tuning ile müthiş olmuş :) maşallah
maaşallah aracınıza tam hayalimdaki s2000 umarım Allah birgün banada nasip eder kazasız belasız güzel günlerde kullanın
İnsanın hayaline kavuşması kadar daha güzel birşey olamaz. Hayırlı uğurlu olsun kocaman Maşallah kardeşim. Allah ağız tadıyla kazasız belasız kullanmayı nasip etsin :)
zeki hayırlı olsun çok güzel.sonunda kavuşmana sevindim.gönlünce olur inşallah.dikkat et vsa olmadığından mutevellit :D
Cok cok guzel Allah gule gule binmeyi nasib etsin.
maşallah istemek başarmanın yarısıymış siz başarmıssınız..kazasız belasız kullanın inşallah...
Kardeşim hayırlı olsun inşallah hep böyle tertemiz kalır , Allah kaza bela göstermesin senin adına çok sevindim
S2000 olup çiçek gibi bakanlar arabanın degerini bilenler masallah kazasız belasız...
Hayırlı uğurlu olsunnn Güle güle kullan , çok güzel anlatım olmuş :icon_tup:
maşaallah kıymetini bilecek birinin böyle bi arabayı alması sevindirici
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin...
maşallah tüm araçlara s2000 e zaten diyecek bişe yok... fiestanın detaylı fotoları var mı..? :)
masallah kazasız belasız
s2k nın değerini bilenlere gitmesi çok güzel :)
kazasız belasız