User Tag List

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
64 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 1.5 DCi Kangurum Az Yakar Çok Kaçar :)

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kangoo candır maşallah kazasız belasız
    1.5 dci AR Kangoo ..DSG Burak..

Facebook; Burak İrem canoğlu

blade_berkay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35AR5226 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kangoo candır maşallah kazasız belasız
    Çok teşekkür ederim senin kangoda çok fena valla senden bu arabalar hakkında bilgi almak isterim ilerleyen zamanlarda Hava filtresi taksak filan nasıl olur gibi mesala

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ayıpsın istediğini sorabilirsin özelden at bilgilendiririm kangooya denemediğim şey yok
    1.5 dci AR Kangoo ..DSG Burak..

Facebook; Burak İrem canoğlu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 35AR5226 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ayıpsın istediğini sorabilirsin özelden at bilgilendiririm kangooya denemediğim şey yok
    Çok teşekkür ederim hocam sağ olasın sık sık rahatsız etcem seni o zaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kangom için güzel bir koltuk kılıfı buldum döşeme yaptırana kadar idare etsin diye aldım sorunum şu ;

Arka koltuğu taktım sağ ön koltuğuda da hallettim ama sol koltuğun başlığı çıkmıyor 2 kişi zorladık ama nafile hani biraz daha zorlasak koltuk komple gelecek ( arkadaşla ikimiz vucut yapmaya gidiyoruz o derece sağlam asıldık ) sökemeyince açık bir tunningci buldum gösterdim düğmesi filan kırık dedi çıkmaz bu dedi geri gönderdi fazla bir yere de soramadım pazar günü her yer kapalı çünkü şöför koltuğu yetim kaldı şimdi

Sizce bu sorunu nasıl çözebilirim yada başına böyle bir olay gelen oldu mu yada içine tornavida soksak çıkarmı yada nereye gitsek yaparlar o tür bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz ?

Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yardım etcek bilgisi olan yokmudur araba yarım kaldı öyle

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Acaba oradaki düğmeyi söküp yerine tornavida ile itilse olur mu?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Acaba oradaki düğmeyi söküp yerine tornavida ile itilse olur mu?
    Valla tornovidayı soktum filan ama nafile hafta içide yoğun çalışıyorum haftasonunda kaldı artık dedim belki burada birisinin başına gelmiştir diye yazdım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    22.12.2013 günceli neler yapıldı

* Direksiyon kılıfı söküldü gelen eleştiriler yüzünden

* Orjinal koltuklarımda arka koltukda bir kaç yırtık vardı ön koltuklarda boya kalıntısı ufak çapta deformeler vardı o yüzde düz renkte
    arabanın içine uyumlu koltuk kılıfı aldım kendim taktım

* Ön logo için değişik bir çalışma ama hafta içi siyah olacak

* Detaylı temizlik ve pasta cila sonrası resimler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Geceden Bir Görüntü

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Resim Çekilmeyi çok seviyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi güncel çekelim safa baya geride kalmış tabi bu arada ufak değişiklikler oldu

Plakamız içeri alındı , ön logo mat siyah yapıldı görünüm baya değişti

Havanın güzel olması nedeniyle 2 kat cila çektim akşam bile parlıyor hala telefon çekimi için kusura bakmayın

Jant göbeklerini renault logolu yaptım biraz toparladı ama jant değişecek yazın spon jnat var kafamda kesinlikle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah
    Kanguru Candır Bizde 2011 Chromline Var 1.5 dCi Güzel Motor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı H.Emre Ö. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah
    Kanguru Candır Bizde 2011 Chromline Var 1.5 dCi Güzel Motor
    Teşekkür ederim kanga candır gerisi heycandır

yyk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak kardeşim aracın için maşallah 5 yıl bunun bir önceki kasası purmol kangoo kasaya bindim ben bu araca yapacağın şey önce o jantları söküp ya clio oem jant yada güzel fabrikasyon kapak koyup indirmen zaten arkalar tors çok tatlı olur sis farı koy bua süper olur far karart güzel olur amerikan park yap
    Şüphe , tek gerçektir ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yyk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bak kardeşim aracın için maşallah 5 yıl bunun bir önceki kasası purmol kangoo kasaya bindim ben bu araca yapacağın şey önce o jantları söküp ya clio oem jant yada güzel fabrikasyon kapak koyup indirmen zaten arkalar tors çok tatlı olur sis farı koy bua süper olur far karart güzel olur amerikan park yap
    Jantlar sırıtıyor ama yaza doğru aklımda olan spon jant var bronz olacak özelikle american park var zaten gündüz belli olmuyor aklımdaki jantları taktıkdan sonra kafayıda bascam kesinlikle teşekkür ederim önerin için

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallahı var ama yüksek hızlara çıkmamak lazım ticari sonuçta

CenkB - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah daha güzel olmuş. Aslında kendim yapmadığım şeyleri başkasına söylemeyi pek sevmiyorum fakat içimde hep uktedir. Aracı mutlaka basmalısın. Clio2 yayı uyuyor diye biliyorum.
    Jantlar inan güzel olmamış. Spoon'u bafrada birisi takmıştı sanırım kangooya. Tam hatırlamıyorum fakat ufak bir sorun yaşamıştı sanırım. Onu da halletmişti bildiğim kadarıyla. Sorunun ne olduğunu hatırlamıyorum. Basıldıktan sonra TE37 de güzel olur diye düşünüyorum aslında.

Ufak bir detay olarak sis farları aracı çok değiştiriyor. Ayrıca son olarak imkanın varsa plastik aksamları araç rengine boyayabilirsin.

Bir de son olarak, ön tamponda sis farlarının arasında kalan kılçığı temizleyebilirsin aslında. Temizledikten sonra siyah renk balpeteği ızgara ile hoş duracaktır. Daha sonra cam filmini söküp at polislerle uğraşmaya değmez.

Bunların çoğu benim yapmak isteyip de yapamadığım şeyler. Umarım fikir olabilir senin için.

Performans için de motorun bakımlı ise chip atabilirsin. 65lik sanırım. Hava filtresi alt devirleri güçlendirir aslında. Fakat biraz daha diş sıkılıp chip ile birlikte 90 hplere ulaşabilirsin. Bu da o araç için yeterli olur kanısındayım. Daha sonra perfrmans kutu içi filtre işine girebilirsin. Abartmaya gerek yok sonuçta ticari bir araba. Ayrıca ince ve yüksek bir kasası var. Fazla hız risk olur zaten. Riske girmeye de gerek yok.
    Düz yolda tünel içinde 3 kişi ile birlikte 185 kmyi gördüm. Daha sonra da cesaret edemedim kangooyla basmaya. Yani demek istediğim motorun sağlıklıysa eğer gideri oluyor motorun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CenkB Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah daha güzel olmuş. Aslında kendim yapmadığım şeyleri başkasına söylemeyi pek sevmiyorum fakat içimde hep uktedir. Aracı mutlaka basmalısın. Clio2 yayı uyuyor diye biliyorum.
    Jantlar inan güzel olmamış. Spoon'u bafrada birisi takmıştı sanırım kangooya. Tam hatırlamıyorum fakat ufak bir sorun yaşamıştı sanırım. Onu da halletmişti bildiğim kadarıyla. Sorunun ne olduğunu hatırlamıyorum. Basıldıktan sonra TE37 de güzel olur diye düşünüyorum aslında.

Ufak bir detay olarak sis farları aracı çok değiştiriyor. Ayrıca son olarak imkanın varsa plastik aksamları araç rengine boyayabilirsin.

Bir de son olarak, ön tamponda sis farlarının arasında kalan kılçığı temizleyebilirsin aslında. Temizledikten sonra siyah renk balpeteği ızgara ile hoş duracaktır. Daha sonra cam filmini söküp at polislerle uğraşmaya değmez.

Bunların çoğu benim yapmak isteyip de yapamadığım şeyler. Umarım fikir olabilir senin için.

Performans için de motorun bakımlı ise chip atabilirsin. 65lik sanırım. Hava filtresi alt devirleri güçlendirir aslında. Fakat biraz daha diş sıkılıp chip ile birlikte 90 hplere ulaşabilirsin. Bu da o araç için yeterli olur kanısındayım. Daha sonra perfrmans kutu içi filtre işine girebilirsin. Abartmaya gerek yok sonuçta ticari bir araba. Ayrıca ince ve yüksek bir kasası var. Fazla hız risk olur zaten. Riske girmeye de gerek yok.
    Düz yolda tünel içinde 3 kişi ile birlikte 185 kmyi gördüm. Daha sonra da cesaret edemedim kangooyla basmaya. Yani demek istediğim motorun sağlıklıysa eğer gideri oluyor motorun.

Estafurlah önerilerini benim için kulağıma küpedir

Jantları ben aldım taktım ama inanın çok komik bir rakama aldım (250 TL) jantlar sıfırdı adam rengini beğenmediği için sadace kutuyu açmış rengini görmüş tekrar kutuya sokmuş sonra ben aldım eski teneke jantlarım çok kötüydü yamukluk vardı balans tutmuyordu böylece düşeşe almış oldum yoksa inanın param olsa takılacak jant değil

Yaza doğru para biriktiyorum sponda kararlıydım ama TE37 lere baktım onlarda çok güzel duruyor iki seçeneğim oldu şimdi

Basma konusuna gelince arkadaşlarda çok ısrar ediyor belki cumartesi günü ufak bi süpriz yapabilirim soğuk 2 bakla kesip soğuk pres yapabiliriz bir yerden uygun fiyat aldım hiç belli olmaz

Cam filmini sırf yazın güneşden çok rahatsız oluyorum diye yaptırdım ve işe yaradıda yapılalı 3 ay oldu 7 defa polis durdurdu inanın hiç cam filmine bile bakmadı desem yeridir ama 6 ay sonra muyane var muhtemelen geçmez sökcem o yüzden muyaneden sonra ama 1 numara yaptrcam ön cam dahil

Sis farı ise inanın çok istiyorum o yüzden hergün siteye sahibindene bakyıorum belki düşeşe bulursam kesin alıp taktırcam

Hava filtersi istiyorum ama nasıl olur ne takılmalı nasıl yapılmalı inanın hiç fikrim yok birisi yönlendirse inanın yaparım filtre istiyorum çünkü Ama son hızım 175 KM 3 kişi vardı bide hafif bi yük vardı ama değmez o kadar yapmaya

Önerilerin için teşekkür ederim kafamda güzel fikirler oluşuyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)