maşallah araç çok güzel olmuş.
bence biraz daha kalın kollu jant kullanılabilirmiş
kazasız belasız
maşallah araç çok güzel olmuş.
bence biraz daha kalın kollu jant kullanılabilirmiş
kazasız belasız
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
kocamn bi maaşallah gerçekten hoş olmuş kazasız belasız gule gule kullanın ama on tampona bi lip olabilir
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
arabanın maş. var ama ben jantı yakıştıramadım ya lastık kaba duruyor yada jant
Yok mu ya şöyle ucuz araba alabileceğimiz bir yer...
Valla mükemmel olmuş maşallah bu arabanın bu kadar güzel olacağını tahmin etmezdim sadece tek eksik öne bi lip gibi görünüyor onun dışı kusursuz
maşallah accord aldırır derler ya, işte aynı o şekil![]()
aracınızın maşallahı var kazasız belasız .. ayrıca araca yapılan işlemlerin usta ellerden çıktığı belli olduğu gibi shopta gerçekten usta işi oldu tech formers filmi olsa büyük yardımı dokunur shopu yapan ustanınama herseyden önce rengin döşemelerin rengi ve jant rengiyle müthiş olmuş bana göre bikaç piano black ayrıntı eklenirse daha bi canlı olucak gibi.. çok konustum kusura bakmayın.. kazasız belasız sürüşler
![]()
maşallah bu kasada manuel bulmak bayaa zor şanslıymışsınızfotoğraflayan arkadaşın da ellerine sağlık güzel kareler yakalamış
![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
1 haftadır durmadan bu kasa accordlara bakıyorum. Kafayı taktım bir aksilik olmazsa ben de alacağım, tabii manuel olmak kaydıyla. Konuyu görünce de içim gitti maşaallah çok güzel arabanızAraçtan biraz bahsedermisiniz kullanıcısı olarak. Sıkıntı çıkaran yeri oldumu, konforu, ses yalıtımı, yürürü, yakıtı vs vs. Bende şu an eg var. Onu yaza doğru satıp bundan alacağım merak ediyorum
Şimdiden teşekkürler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)